Sunday, September 28, 2014

TERMA & SYARAT AGEN DROPSHIP ByChenta

TERMA & SYARAT

TERMA & SYARAT AGEN DROPSHIP BYCHENTA
  • Modal TIDAK diperlukan, agen dropship Cuma PERLU mengiklankan produk kami.
  • Egen dropship DIBENARKAN mempromosi jualan mereka di laman sosial seperti Facebook,Instagram,Wechat,Twitter, Friendster, MySpace; laman jualan komuniti seperti eBay, Mudah.my, Lelong.my; laman blog anda sendiri atau boleh juga membuat jualan secara offline.
  • Oleh sebab tidak ada modal diperlukan, maka agen dropship perlu KOMITED (Contoh: Bukan ingin menjadi agen semata-mata ingin membeli untuk diri sendiri dengan harga agen dropship)
  • SYARAT : Untuk pembelian pertama, agen perlu membeli 10 unit  barangan produk kami.
  • Agen PERLU membeli sekurang-kurangnya 1 PRODUK untuk 1 BULAN. Agen yang AKTIF sahaja akan disenaraikan sebagai agen kami.
  • Agen yang aktif akan mendapat SAGUHATI daripada pihak kami.
  • Rujukan STOK yang masih ada, pembelian dan bayaran mestilah dilakukan secara online ke email odershawls@gmail.com atau sms di talian 017-4482515.
  • Pastikan mendapat COMFIRMATION ODER sebelum pembayaran dibuat kepada kami. 
  •  Harga Dropship adalah TIDAK termasuk kos pos KECUALI dinyatakan
  • Urusan pengeposan akan diuruskan oleh ByChenta.
  • Egen DIBENARKAN untuk meletakkan harga yang lebih tinggi atau lebih rendah sedikit daripada harga yang kami tetapkan selagi mana ia berpatutan, sesuai dan dapat dijual.
  • Bayaran mesti diterima dahulu sebelum kami membuat penghantaran kepada pelanggan anda.
  • Tempahan TANPA DEPOSIT hanya dibenarkan selama 1 hari sahaja (24 jam).
  • Pembayaran adalah melalui Maybank/CIMB .
  • Penghantaran akan dilakukan dalam tempoh 5-7 hari selepas penerimaan bayaran disahkan.
  • Semua harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.
  • Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas kerosakkan atau kehilangan semasa tempoh penghantaran
  • Item yang telah dihantar tidak boleh ditukar kecuali rosak (ByChenta sentiasa memastikan item dalam keadaan baik sebelum penghantaran).
  • Jika berlaku juga penukaran, PEMBELI DAN AGEN akan menanggung kos pemulangan semula (dalam tempoh 7 hari). ByChenta akan menanggung kos penghantaran semula item yang baharu.
  • Semua barangan yang telah dijual tidak boleh ditukar dan wang tidak akan dikembalikan.


Untuk pendaftaran agen, sila WHATSAPP ke no 017-448 2515

Sila sertakan maklumat berikut :
NAMA
NAMA ONLINE SHOP (INSTAGRAM)
NO HP
ALAMAT

Thursday, September 18, 2014

KALAU AKU K A Y A

Assalamualaikum..
adoii..boringla..x tau nak buat apa ni..
nak buat kerja semua da siap..emm..

kepala otak ni kan macam2 duk pikir nak rebranding aku punya jenama.tapi semua perlukan kos.kalaulah aku kaya..kalau aku kayaaaa...
macam2 aku boleh buatkan..
-boleh ambik duta orang popular
-boleh masuk tv/radio
-boleh buat iklan kt tv/radio
-buka butik

tapi semua tu perlukan modal yang besaq..macam mana ek aku nak buat semua tu??
nak buat loan ke?duit dalam bank ada..tapi x cukup..waaaa...

selalu pk kalau aku labur duit bisnes aku selama ni boleh dapat pulangan ke?
kalau nak buat loan untuk bisnes nak buat kat mana??
TEKUN??PUNB??BANK??

EMmm..plzz help me..
Banyak strategi dalam kepala otak ni..tapi bila duit x dak seqot dulu..

Okla..nak sambung berangan sat..

Tq sudi baca..

Thursday, September 11, 2014

AKU GILA SUSUN ATUR

Assalamualaikumm..

Di petang hari yang indah ni aku nak habaq kat semua yang aku dah gila SUSUN ATUQ rumahku..kepala otak ni duk pikir macam2 nak make over rumahku bagi cantik..oh duitt..eh duit pulak..oh rumahh...
Ni x sabaq nak tunggu pukul 3.30 petang..nak balik..sementara tunggu en suami balik kerja bolehla aku kemas almari baju.lepas tu boleh ajak dia p Giant N Romantica sat p perabih duit kat sana..haha..
Semalam en suami dah sound kat aku.."Daqi nak kemas satgi penuh pulak dengan bekas plastik."hahah..
okla cik abang.nak bagi cantik rumah ni untuk abang jugak..

Okla..nanti da settle semua aku up gambaq kat sini..
Jangan lupa qajin usha blog ni..erk..:)

Teringat bila first time dapat kunci posing depan rumah.
La da masuk 3 tahun kami duk sini..
Alhamdulillah..