Monday, January 14, 2013

CANTIKKAN SITI NURHALIZA BERTUDUNG.

Assalamualaikum..
Apa habaq semua..qasanya dah lama aku x hupdate blog personal ni.Aku amat sibuk dan sibuk..sibukla sangatkan..
Dan dengan berita gembira Dato' Siti Nurhaliza dah bertudung aku pun dengan senang hati nak hupdate blog ni.Bukan apa cantik sangat aku tengok ctdk ni pakai tudung.berseri2 je..ditambah pulak nampak beliau makin kurus lagilah bertambah kecomelan ctdk ni.
Kat sini aku ada update beberapa keping gambaq ctdk yang aku suka tengok..Semua ni aku hambek dari fb kakak ipaq ctdk..Jangan marah ye kak..sy mintak izin ni..:)






  






Semoga ctdk kekal bertudung macam ni tau..Kepada hampa2 semua yang nak beli tudung nak bergaya macam ctdk ni bolehla jenguk blogshop aku.

BLOGSHOP : Shawls@AYUCINTA
Like FACEBOOK : Shawls@AYUCINTA

7 comments:

Afiq deLover said...

mohon labuhkan tudung...

Natasya Sharmie said...

cantik

aZie said...

Mcamna nk pkai mcam tu!. Ajarkan.

Anonymous said...

ya..saya setuju..labuh kan sikit

ash said...

cantik sangat.. nampak muda

BY: djdanchef.blogspot.com
Blog gabungan DJ (hiburan) dan Chef (makanan)
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

Susan Lolo Bua said...

semakin cantek & berseri..

Anonymous said...

http://www.4006002833.com
[url=http://www.4006002833.com]太阳城娱乐城[/url],太阳城,菲律宾太阳城