Sunday, May 20, 2012

ALHAMDULILLAH...ADAKAH INI MASA YANG DITUNGGU2?

Assalamualaikum..
Aku nak update entry paling pendek hari ni..hihi..
ADAKAH BULAN NI ADA BERITA GEMBIRA UNTUK AKU DAN EN SUAMI..
kita tunggu dan lihat.X berapa mengharap sebab dah pernah miss cik P 2 bulan tp x de apa pun.So yg miss 2 hari ni x maula mengharap apa.cuma kalau betullah rezeki aku dan en suami hanya Tuhan saja yang tahu betapa hepinya aku..Tunggula 2-3 hari lagi untuk confirm.Ishh macam tau2 ja aku nak p hospital hari rabu ni..terus x nak keluar ye cik P..:)

8 comments:

Maz said...

harap ada rezki lah ayu kan :) maz doakan sumanya berjalan lancar

Maz said...
This comment has been removed by the author.
ayucinta said...

insyaallah Maz..time kasih tau..

LanaBusyBee said...

InsyaAllah ada rezeki pada yang berusaha....Ada rezeki ayu tu nanti aja aja hwaiting ^^

Mummy Wanna Be said...

moga ada rezeki buat ayu dan suami..insya'allah dengan izin allah. chenta pun still berTTC...harap2 tahun ni bakal mendengar berita baik..bln ni period delay 2hari upt +Ve tup2 chemical pregnancy turun darah tp sehari je..takde rezeki lg

MrsKusyiAdy said...

insyaAllah...smoga tcapai hajat akak n suami...amin....

Faqihah Husni said...

Tak sabarnya !!! :)

Shawl's@ayucinta said...

insyaallah..tq semua..:)