Thursday, December 1, 2011

TERIMA KASIH HARIAN METRO!!

Assalamualaikum..
Korang ape cerite??dah lama rasanya aku x hupdate blog ni..buka je nak hupdate malas..Actually aku nak ucapkan terima kasih kepada surat khabar no 1 negara Harian Metro sebab sudi menempek gambar dan story pasal Shawls@Ayucinta.Tak sangka pulak akhirnya impian aku selama ni tercapai..Dan impian itu menjadi kenyataan dikala aku menyambut hari jadi aku yang ke 27..iaitu tanggal 25 nov 2011..
Dan hari tu jugak aku dan satu oficce pergi rombongan ke Kelantan..Riuhla satu bas tu bila dorang semua tengok muka aku..last2 aku msg my hubby "Abg..boleh x beli paper metro lagi satu..yang ni da lunyai"..
Alhamdulillah di atas peluang yang diberikan ini..
Aku jugak nak ucapkan terima kasih pada model aku yang comel ni Ezmaliza Ezrik dan MUA kami iaitu kawan pada ezma ILI DALILA..
Ehh..nanti kite photoshoot lagi ek..:)
Dan paling tak lupa terima kasih pada wartawan harian metro iaitu kak aida..tq ek kak..
kepada korang yang x beli harian metro ni bolehla bacanye di SINI ek..

4 comments:

~eZmALiZa~ said...

sementara ezma masih study di perlis, kita akan bertemu lagi kak ayu..insyaALLAH..ni hadiah hari lahir kak ayu..hehehe :D

semoga terus sukses dan maju jaya dalam bidang ni kak ayu... kami akan terus support shawlsayucinta :)

ayucinta said...

TQ EZMA...:)

Eh bgtau ili masa akk send emel kat akk tu kan bawah tu akk tulis MUA ili dalila tp akk tu x letak..sian ili..

♥e'in♥ said...

makin berkembang laa bisnes akk.. :)

Original CikTeddy said...

kak ayu nak tanye ni..cik msih bru bab nak mmbeli secara online ni..cik rasa nak beli la tdung syria vintage tu..tp cik nak tahu size die mcm mane..pastu cara pembayaran..kak ayu boleh tlong email cik kat pooh_po94@yahoo.com tak?please..cik nak sngt tdung tu..