Wednesday, July 27, 2011

TANX CIK ANON..AKU SEDAR DIRI INI..

Assalamualaikum semua..
Sebelum aku berkata-kata aku nak kesat air mata sebab aku terharu dengan teguran daripada cik anon..
Dear cik anon..
tq sebab memberi semangat pada saya.Saya bersyukur dengan apa yang ada.Saya sedar diri saya yang saya tidak secantik owner blogshop yang lain.Saya juga sedar diri yang saya banyak parut dan jerawat.Saya sedar diri yang saya ketot dan pendek.Saya sedar diriii..Saya tak pernah cakap saya ni lawa dan cantik.Saya x pernah anggap diri saya seperfect cik anon mungkin.Tapi saya bersyukur dengan apa yang dikurniakan olehNYA.Saya bersyukur kerana diberikan rezeki olehNYA.Saya bersyukur sebab ada suami yang menyintai saya walaupun saya tak lawa.Saya bersyukur sebab saya ada kawan2 dialam maya yang memahami saya.
Tanx cik anon..u are my frenzz...lepas ni bagila komen pemberi semangat ni lagi ye..lap u la...

10 comments:

saya bukan tomato said...

haha ade jugak anon camni .. wat dekk je kan kak ayu .. siapa dia nak judge2 org plak .. mungkin dia secantik angelina joli kot . he

fiq. said...

hehe, no comment

eKa said...

ish...tersentap baca...sbr ye sis...

cheqwa said...

kak ayu,saya lah onon itu!wakakaka.memang manusia nih suka mendengki kan akak.alah,pedulikan depa nih..bnyak lagi yg support akak kat luar sana ^_^

Syima Syaz said...

busuk nye....
ayu... kuatkan semangat k.saya tak kenal n rapat dgn ayu tapi sure org yang kenal ayu tau betapa 'cantik'nya ayu ni...nama pun ayu... hehe

::Miss Hearty:: said...

sabar ye sis..mngkin dia xde apa yg sis ade.sbb tu die jeles.bg dia sis xlawa tp bg org lain sis lawa.cantik tu subjektif kan ^___^

Shawl's@ayucinta said...

tanx semua...
ayu trima smua ni dengan hati..:)

EvisuKyme said...

cait!! kureng punye adab tatatusila...haish.....mcm tuh lah kalo dah dengki....xpe ayu..ramai je lg yg support u eh....no worry..rezeki Allah dh tentukan setiap manusia ada habuan masing2 :)

so ayu teruskan usaha utk jadik isteri+becomin ibu + peniaga online berjaya ye...

Cik Eka said...

ciss kuang hajaq sungguh dia ni..pedulikan lah kak ayu.......huhu

Inspire Design said...

kak ayu, sabar2..sy pun penah dpt komen cenggini jgk masa jual shawl dulu...huhuhu...
apa yg dia dengki sgt ntah..mls nk layan..rezki masing2, Allah berhak tentukan rezeki seseorang tak kira paras rupa..kan kan kan