Sunday, July 17, 2011

MINTA MAAF DARI HATI.

Assalamualaikum..
Sempena sambutan Nisfu Syaaban dan juga sambutan Ramadhan tak lama lagi ayu nak minta maaf dari hati.Maaf ini ditujukan kepada semua customer2 ayu yang disayangi.Bulan ni adalah bulan yg bz bagi diri ayu.Kalau boleh kalahkan perdana menteri dah lama ayu kalahkan..uwaaa..Bulan 6 dan awal bulan 7 ayu bz dengan pindah rumah.Ya Allah hanya Tuhan saja yang tahu betapa bznya ayu..Sampai ayu tak sanggup hadapinya.Siang malam sampai tido pun berapa jam je..Tak cukup tido..:(
So ayu nak minta maaf banyak2 kalau barang yang dioder lambat sampai.bukan niat ayu nak tipu ke ape.Shawls pun banyak kat rumah.Buat apela ayu nak tipu dan biarkan shawls tu melambak2 kat rumah.Ayu harap korang semua faham.Ada yg sms ayu,ayu x reply..ada yg kol ayu x angkat.Bukan sebab ayu nak larikan diri dari korang tapi ayu letih sesangat..Ada satu hari tu ada sorang customer cakap macam2 kat ayu..dan sampai kehujungnya ayu da tak boleh sabar.Ayu menangis bagai orang gila.Ayu meraung kuat2.da jadi mcm orang gila.Actually bukan sbb die msg tu tapi sbb ayu nak lepaskan tension ayu yang letih sangat2..Nasibla ada hubby yang boleh ayu share kesedihan dan kepenatan ayu.
Actually ayu ada inform banyak kali kat FB yang ayu bercuti.ayu ambik masa 1 week ke 2 weeks utk pos segala barang yang diodeR tapi masih ada yang tak faham dan msg2 ayu..Ada yang da pos tapi tak sampai pun msg2 ayu.AYu berada dalam tekanan sangat pada bulan tu..Mana nak packing barang nak pindah,nak setllekan rumah baru,nak itu,nak ini..Da x de sape nak tolong melainkan ayu dan hubby tolong diri sendiri.
Kalau ayu tak reply oder pun ada yg marah2.Cakap ayu x reply oder.Macam ni ke bisnes.Da berapa hari da oder x reply.Ayu da ckp kat fb ayu cuti..Then bila da reply cakap maaf saya da oder kat orang lain..Kat awak lambat reply..Emmm x pela..x de rezeki..
So start minggu ni ayu da boleh relax sebab semua da setlle..Hal rumah semua da settle..Ayu pun da selamat tidur dirumah baru.So bolehla ayu packing barang customer hari2 dan pos segera.Selagi ayu tak pos barang customer selagi tula hati ayu tak tenang.Bila da pos Alhamdulillah ayu rasa tenang sangat dan happy.Ayu hope customer2 ayu dapat barang mereka.
Sekali lagi ayu nak mohon maaf.Maaf dari hati..Kepada kalian semua janganla takut untuk berurusan dengan ayu..Sesungguhnya setiap manusia melakukan kesalahan.Sedangkan Nabi ampunkan umatnya inikan kite sesama manusia.Yang tak puas hati dengan ayu ayu mintak maaf sekali lagi.Insyaallah lepas ni Shawls@AYUCINTA akan kembali terurus.
Teruskan SUPPORT Shawls@AYUCINTA ek..
Nantikan contest yang sangat menarik kerana hadiah2 akan disponsor oleh 6 online shop.Nak tahu...kenala tunggu...:)

2 comments:

cheqwa said...

sabar ye kak ayu...saya sokong nih,saya dah oder shawl dah..kekeke. ;D

ayucinta said...

TQ CHEQWA..:)
LURVE U..