Wednesday, July 27, 2011

ADIK NUR AISYAH HUMAIRA yang sangat COMEL.

Assalamualaikum...
seorang lagi adik comel yang ayu suka sangat..tanx kat Beautifulnara sebab perkenalkan adik ni..Ya Allah bertuahnye ibu dan ayahnya mendapat anak secomel dan pandai ni.Semoga menjadi anak yang solehah ye dik..Nanti kalau pregnant nak tengok adik ni hari2..hihi...
Actually aku pun tak berapa kenal sangat adik ni.tapi disebabkan kecomelan dia aku tertarik dan buat entry pasal adik ni.Almaklumlah aku kan minat dengan si kecil..
Nama adik ni Nur Aisyah Humaira.Namanya secantik dan secomel orangnya.Adik ni menjadi model tudung dekat Aysha Collection kalau tak silap.Dan masuk dalam majalah dalam menggayakan tudung kanak-kanak.Kalau tak silap tak lama lagi dia akan berlakon dalam telemovie.Wahh nanti bolehla jadi pesaing adik Mia Sara.Umur adik ni baru 3 tahun tau.Tapi cuba tengok gambar2 kat bawah ni...Pandai bergaya..
Okla kepada korang bolehla LIKE adik aisyah ni kat FB dia..Klik SINI..
Cantikkan rambut dia..ops dik nanti besar jangan bikin kontroversi ye..hikhikhik..:)
DOA SEORANG ANAK
Di dalam doamu kau sebut namaku Di dalam harapmu kau sebut namaku Di dalam segala hal namaku di hatimu Tak dapat kubalas cintamu, ayahku Takkan kulupakan nasihatmu, ibu Hormati orang tuamu agar lanjut umurmu di bumi Trima kasih ayah dan ibu Kasih sayangmu padaku Pengorbananmu, meneteskan peluh 'tuk kebahagiaanku Tuhan lindungi ayah ibuku Dalam doa, kuberseru Tetes airmatamu yang kau tabu, dituai bahagia..

3 comments:

~eZmALiZa~ said...

mmg comelllll sgt2 adik nie kannn...semoga ALLAH murahkan rezeki kak ayu dgn kurniakan beliau seorang cahaya mata..amin :)

Shawl's@ayucinta said...

ezma : tq yunk..insyaallah..
mizzzzzz uuuuu...

Mohd Helmi Mukhtar said...

Terima kasih krn memuatkan entri utk Aisyah. Teruskan menyokong Aisyah!

Helmi