Saturday, May 21, 2011

SHAWLS INSPIRED HANA TAJIMA MAKIN DIMINATI.

Assalamualaikum..
Pemakaian shawls pada masa kini semakin hari semakin banyak.Pantang je ada artis atau blogger terkenal pakai pasti akan mendapat sambutan sesuatu shawls tu.Dan kini yang paling hot dan diminati ramai adalah shawls inspired hana tajima.Material daripada silk satin dan tidak terlalu licin jadi senang dan mudah tau untuk dipakai.Dalam sehari aku mendapat tempahan lebih daripada 50 pcs dengan pelbagai warna.Dan pilihan warna yang mendapat banyak sambutan adalah warna hana tajima dan warna yuna..haha..nak tahu warna ape kedua2 orang terkenal ni pakai..kenala klik blogshop aku..nak terus ke link shawls inspired hana tajima klik SINI.Selain dua warna tu terdapat banyak lagi warna yang menarik dan cantik.
Dan pada hari ini aku da turunkan harga shawls ni supaya semua orang mampu milik shawls ni..heee..
Actually shawls satin ni boleh digayakan dengan pelbagai gaya.Kalau nak tahu boleh tengok beberapa gambar dibawah.
Heee..aku menggayakan cara paling mudah.lilit2 je..:)
Model Aida Mus Albakri menggayakan cara lilitan ke hadapan.Cantik dan comelkan.
Salah seorang customer menggayakan gaya untuk ke dinner.Menawan kan...
Blogger terkenal Nurul Badiah menggayakan gaya yang sesuai untuk bersantai.Cantik dan jelitakan..:)
Nurul Badiah ade buat tutorial untuk memakai shawls inspired hana tajima ni.Kalau nak tengok bolehla klik SINI.
So kepada korang semua yang berminat bolehla dapatkan shawls inspired hana tajima di Shawls@AYUCINTA.

No comments: