Sunday, May 1, 2011

GAMBAR SHAWLS SATIN MILIK AKU TP KREDIT DEKAT ORANG LAIN.HUHH..

Assalamualaikum..hai..hai..
Selamat Hari Pekerja korangg..hari ni aku cuti..tapi bisnes on9 aku tetap tak cuti..Ada je benda aku nak menambahbaikkan blogshop aku ni..Yerla sapela blogshop aku ni kan..Orang pun tak kenal Shawls@AYUCINTA..:)
Ops berbalik pada tajuk actually aku terasa kecik hati sikit dengan seseorang ni..Aku pun tak berape kenal sangat budak ni.Maybe die member FB aku kot..Hari tu tetiba je aku ada terbaca dekat wall fb die cakap nak jadi Hana Tajima tak..So aku pun dengan ringan tangan mengklik post tersebut dan terus ke blog die..Awal tu aku bace dan malam tu pulak internet bukan men slow lagik..Ade satu gambar tu lambat sangat turun habis.Tapi dari awal aku tengok macam gambar aku je..then aku bace kat bawah..tak de pun sebut nama aku..emm maybe gambar lain kot..lepas tu bile da full da gambar ehh betul r pic aku..Siap ade AYUCINTA lagi..cis..ko ambik gambar aku lepas tu ko kredit gadis penjual shawls hana tajima orang lain..aduss..aku tak terasa pun tau kalau ko nak ambik gambar tu dan x kredit aku..tapi aku terasa sebab ko letak orang lain yang jual shawls tu..Penat tau aku ambik gambar tu walaupun senang je ambik gambar macam tu..uwaaaa...
Tapi tak pela..benda da jadi..kan..kan..tapi lepas ni beringatla ..kalau copy paste or ambik mane2 gambar kalau tak sempat nak mintak izin just kredit je gambar tu..tak dela orang tu marah2..kan.kan.kan..
okla..aku pun nak nagis gedik2 da ni..nak bagitau hubby aku..aku da jatuh no 6 tahu..adoii..rase da malas da nak promote..tapi nak promote jugakk..korang..korang..klikla VOTE blogshop aku ek..
Korang aku nak bagi kat korang shawls..1 MINGGU 1 SHAWLS..
Bagaiman caranye??klik SINI ek..

1 comment:

♥yaya budak suka embun♥ said...

erm..kak ayu...mybe die pun amik dr org yg tak kredit kan pic tu kat akak kot..just my opinion jer ni :)