Saturday, May 7, 2011

AKHIRNYA APE YG AKU IMPIKAN SELAMA INI TERCAPAI.YAYY..

Assalamualaikum..
Yeayy malam ni aku rase happy sangat..Kasut yang aku oder dekat anak sedara aku da sampai...Hekeleh kasut ni da lama la orang pakai ayu..Haha..biarla janji aku dapat beli sepasang.Bukan senang aku nak beli kasut tinggi klcc ni.Aku pakai kejap je pun da lenguh2 kaki aku.Ni pulak nak pakai keluar..Ishh x daya aku.Lagipun nanti aku pakai tinggi pulak pada hubby aku.So buat hiasan je la kasut ni kat rumah.
Betapa tingginye kasut ni.Boleh dikatakan first time la aku beli kasut tinggi macam ni..
Ni kasut wedges.Actually kasut ni murah je.RM20 sepasang.Disebabkan aku berkenan dengan design die so aku pun beli.Pakai baru sekali.Lepas tu letak kat tepi pintu.
Brang SWEET'S..sweet je kan..:)

4 comments:

mizzwaniey said...

kalau wanie confirm xde size :( sadis.. heheeh

ayucinta said...

ishh mesti ade size wani..:)

mizzwaniey said...

heheh kaki gedabak panjang.. susah tau nak cari.. :)

ms.ana said...

saiz 8 atau 9 ada x?mahu juga sis...