Monday, May 16, 2011

2 HARI DI KL UTK BENGKEL BERSAMA MAC COSMETICS & GATHERING BERSAMA ONLINE SHOP.

Assalamualaikum..hee..baru hari ni mau update blog..Actually aku baru je balik dari KL..huhh kali ni p memang puas le..puas berjalan sampai lenguh2 kaki..Aku p hari khamis dengan kak nad.Naik kereta kak nad yg drive.Kalau bagi aku drive confirm x sampai.haha..tabik spring la kat kak nad yang drive tanpa rehat.Bukan tanpa stop..tanpa rehat ok.So far alhamdulillah tepat jam 12 lebih sikit aku dan kak nad pun sampai ke destinasi iaitu Bangsar.Rumah adik kak nad.Pemergian aku kali ni pun tanpa hubby yang disayangi.huk3..sedih..die keje so terpaksala menjadi anak dara seketika.haha..
Berbalik pemergian aku di KL sebenarnye ade kerja..Kerjala sangat.Aku ada event dan gathering.Hari Jumaat aku temankan kak nad cek up di PPUM.Lebih kurang pukul 12 kami keluar dan terus bergerak ke jalan tar.Destinasi kami ke SOGO.Dengar citer ade wholesale dan memang betul..Fuhh lebih kurang 4 jam kami disitu dan aku berjaya menahan diri aku dari shopping disitu.Lastly aku beli blusher je.Lepas je SOGO kami pun berjalan2 di sekitar jalan tar dan sudah semestinya kedai shawls.Sangat cantik shawls2 disini.Jealous i tau..mentang2la susah i nak datang kl sekarang..Sabar je.Aku ambik sikit je stok kali ni.
Hari sabtu bermulalah event aku iaitu BENGKEL M.A.C cosmetics.Lokasi diadakan di Level 21st Midvalley.Sangat best disini dan aku belajar cara nak mekap.Tapi lepas je habis event ni aku pun lupa cara nak mekap.Hahaha..Dan paling best dapat jumpe mereka2 yang gojes amat..Kak Anizon,nadia,kak fiza,nana dan lain2..
Penuh kyusuk melihat MUA mac mekapkan orangnye.
Berlakon je ni..Muka tetap x cun..:(
Bergambar beramai2 bersama team MAC dan peserta.
Dari kiri wartawan dara.com iema,kak anizon,gemoks,nadia dan kak fiza.
Eh kak nad kat belakang tu ye..heee...
bersama kak anizon,kak nad,nana n kak fiza..
Bahagia bila dapat keluarkan duit beli barang MAC..sob..sob..
Nana sangat suka ble dapat barang yang diinginkan..
Aku berlakon je tu konon2 beli...
Ececehh..gambar bila da mekap dan sebelum lain benar..
Aku suka posing macam ni sebab nampak kurus..
Time to kak anizon menunjukkan cara pemakaian shawls.
Kyusuk mendengar kak anizon memberi syarahan..ehh cara2 memakai shawls.
Kak anizon n me.
Ade lagi si gemok ni..:(
Cantiknye kak fiza.Finalist TUDUNG FAREEDA ni..
Tengelam aku bila bersama sicantik yang peramah ni..Nadia Natasya.Model muslimah.
Yeayy kami semua happy sebab dapat buku kak anizon free..:)
Candid untuk dimasukkan kedalam majalah RAPI nanti..hehehe...
Nana dan kak anizon yang gojes.
Hari Ahad event aku adalah gathering bersama Group The Bakbu Haters.Geng TBH ni terdiri daripada online shop yang menjual pelbagai barangan.Tak sangka plan yang dibuat pada bulan 2 tak silap menjadi kenyataan.Alhamdulillah dan best sangat dapat berjumpa degan mereka ini.Semuanya cantik dan bergaya.Kami semua plan untuk main bowling di MIDVALLEY dan makan2..antara yang join 1st gathering ni BORONGSHAWLS,ISLAMIO PARADISE,KZ NABIHAH,WAFICO SHAWLS,MODISHSHAWLS,MAI KITTYSHAWLS,SCARF SWEETHONEY,BUTIK RIDDA,NURWIYAH COLLECTION,BUTIK PINKKU,SUMANDAK SHAWLS (AMY),BOUGA BOUTIQUE(LEEN) dan kalau ade yang aku x sebut nama inform ye..:)tapi sedih aku masih tak dapat nak jumpa yaya MAGICSHAWLS.
Tanx to amy (Sumandak Shawls) sanggup datang dari Sabah bah utk gathering kali ini.Luve u n miss u dear..
Sebelum pergi midvalley aku dan amy (Sumandak Shawls) jalan2 di jln tar.Kebetulan jumpa fie (wafico shawls) disitu.Bergambarla dengan cik sitiy ni..:)
Inilah barangan yang aku dapat (goodies).Barang2 ni disponsor oleh tokey2 on9 tau.Gelang dari sabah(amy),cincin ( bieha),kuih comel(fie),shawls,button & pin bunga(iejan & nana),pin shawls(mai) dan gantung2-kitcen-(aku)..
Sebelum pertandingan bermula mari kite bergambar..Aku bersama mai,amy,fara dan bieha.
Tunjuk bole je lebih tapi kalahh..uwaaa..
aku dan leen dari boungaboutique yang sangat gojes.
Sedang menunggu giliran masing2 kite tangkap gambar dulu ye..
Ent,nana islamioparadise dan iejan borongshawls.
Ehh..sempat lagi ye shopping disini.Almaklumla bieha bawak rantai n cincin.Semuanye cantik2 belaka.Aku pun da rembat rantai satu..
Yaa.anakku..bijak sekali..heee..Ni anak leen boungaboutiqe..Comel gile..nak dukung die pun x larat..:)
Sponsor untuk gathering ni..
Bieha,iejan,mai,aku,nana,fie dan amy.
Pemenang bowling TBH dari Hidayah Butik Ridda dan Jue Modish Shawls.
Dua orang yang cantik.Amy Sumandak Shawls dan Mai Kitty Shawls.
Aku dan Nadia
Yeayy dapat goodies..)
Gambar beramai2 sebelum pulang..huk2..sedihh..
Semoga kite berjumpa lagi ye..:)

6 comments:

tomatokering :) said...

wahhh ~ sume gojes2 ! ^^

ayucinta said...

aa..dorang semua gojes2..tolak akk je..

:.syUe.: said...

alaa ruginya aritu x tego akak :(
tapi dress up akak arituh lawa!! serius,,kawan saya yg bukan blogger tunjuk akak..dia kata lawa dress up dia :)..tu yg saya perasan tapi x brani tegur..hehe :)

Shawl's@ayucinta said...

yeke??haha..malu akk..ari ape yg syue jmpe??ari sabtu ke ahad..sbb dua2 ari akk gi sane..:)

Sweethoney Team said...

=) tq 4 the goodies.. hehhe..

::..mis♥nana..:: said...

akak!!!...tenkiu....wah pames dpt masuk blog akak..hhahah..