Saturday, April 23, 2011

PHOTOSHOOT SHAWLS@AYUCINTA.MODEL : EZMALIZA EZRIK.

KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.
Assalamualaikum..Jawab salam tu ye..
Personal blog aku ni asyik tempek gambar je kan..heee...Sebelum tu aku nak mintak tolong korang VOTE untuk aku ek..ONLINE SHOP OF THE YEAR.klik VOTE disini tau..
Berbalik pasal gambar dibawah ni actually semalam aku,hubby n ezmaliza dan ili shoot gambar shawls2 aku.TQ Ezma sayang sebab sudi turun aloq stuck dengan ili untuk shoot gambar2 shawls aku.terharu sangat.Ezma akak mintak maaf tau kalau ada kekurangan..heee..
MODEL : EZMALIZA EZRIK (sape tak kenal blogger cantik ni kan..)
PHOTOGRAPHER : FAIZAL N ILI
SHAWLS : SHAWLS@AYUCINTA
LOKASI : BALAI SENI NEGERI KEDAH
Ezma menggayakan Shawls Inspired Hana Tajima.Shawls satin ni 2 helai digabungkan menjadi 1..Cantikkan.
Model EZMA menggayakan shawls Safiyaa.Digayakan seperti gaya arab.Selain itu beliau jugak menggayakan inner covered neck cotton yang boleh didapati di SINI.
Inilah inner covered neck cotton.Ezma cakap sedap pakai inner ni sebab terletak.Lastly Ezma dan Ili beli sorang satu.
Ezma menggayakan Shawls Lysaa.Actually shawls Lysaa ni customade shawls dan exclusive hanya di Shawls@AYUCINTA.So tak de dijual di online shop lain ataupun kedai2 yng berdekatan.hehee...betul..betul..betul..
Comell..
Shawls LYSAA corak polkadot ni paling ramai permintaan.Da banyak kali update stok ni.Dan nor tinggal lagi 2 pcs je..
Aku yang gemoks dan Ezma yang cantik.Malu aku..:)
Ezma x ready tapi aku suka gambar ni..
Anak dara dan mak dara..ekeke...
Lastly my supporter n photographer n my luvly hubby..Faizal..
Tanx sayang memahami kerenah isterimu ini.
Sape nak shoot shawls ayucinta...??
Cer komen..cer komen..
Kawan2 sekali lagi aku nk mintak tolong..tolong vote ek..
KLIK DAN VOTE ONLINE SHOP AYU YE.

9 comments:

aiman rashidd said...

goodluck yang vote tu :)

~eZmALiZa~ said...

woww!! kak ayu lagi cepat dari ezma...hehehe...anyway, kak ayu...kalau tidak bermula dari bawah, mcm mane nak sampai ke atas kan? ape pon, ezma dapat pengalaman yg sgt manis semalam...sgt gembira...!! :) senyum sampai telinga ari ni... :))) hehhe....terima kasih buat kak ayu dan suami...anda berdua sgt sporting!!!! much lovesss!!

Syed Muhammad Nazir said...

nice..keep it up ezma..

ann dhaniah said...

kak..saya nak jadi model kak boley? hihi

:.syUe.: said...

kak ezma mmg comey :) selalu tgok blog n fb tgok pic dia comel2..

kak ayu..kui33..meh saye nk jadi model..tolong pegang payung untuk org shoot ley?? :)

Shawl's@ayucinta said...

ann : boleh2..jomla shoot..:)

Shawl's@ayucinta said...

ezma : most welcome dear..hope dpt jumpa lg ezma lepas ni..
miss u n luv u...

ann dhaniah said...

eh..baru perasan..kak org kedah ye..ann pown org kedah ;) dok kat area2 masjid zahir jugak ;)

Shawl's@ayucinta said...

ann :aa..akk org kedah..