Friday, April 29, 2011

LELAKI INI MENGAKU MENIPU DAN WEBCAM BOGEL DGN PEREMPUAN UTK DPTKAN DUIT.

Assalamualaikum..
isshhh ape pulakla yang mamat ni post?Aku pun terkejut jugak dengan post die ni.Adakah die betul2 post ataupun ade orang hack mamat ni dan post menda ni kat wall die.
Geram dan nak tergelak pun ada.Mengaku die setan dan segala.Mencairkan kaum hawa hingga ke ranjang dan tipu duit..Ishhh...Ke die ni sakit mental..macam2 sekarang ni..Yang mengaku jahatla..setanla..Dunia akhir zamann..Link ni aku dapat dari member FB aku..jom tengok kat SINI..
"ini alamat umh haku tauuu...
siapa2 yg ditipu dgn haku ..boleh rr dtg mintak utang2 korg ya.....
no6,jalan suria residen1/5,tmn suria residen.43200 cheras selangor
bg sesiapa yg pernah ditipu dgn I...sila laa dtg cari I di ruma ya..... wasap2...."
Post wall dari mamat ni..Wujud ke alamat ni..haha..
Cube baca yg aku highlite tu..
"I biasa cari mangsa dlam FB....ajak pompuan2 wabcam dgn I.....wasappp....wabcam bogel tauuu....lepastu I akan cairkan pompuan tu sampai ke atas katil I.....wasappp.....dan seterusnya tipu duit diorg leee apa lagiii.....
kenalkan I dgn kawan2 korg ok...."
Korang jomla undi aku..Aku da jatuh no 7 ni..uwaaa..cedey tau..da seminggu meraih undi tapi jatuh di no.7..jom klik SINI sayang2 semua...

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

takutmyaa..camni pun ada ka

ayucinta said...

bace pun da takotkan...huhu..

iedaurora said...

pengakuan berani nie... gurl becaful!

Lagubestbest said...

Hahah sahla fb dia kena hack oleh orang yang menyampah dengan dia. Maybe dia tu kaki tak bayar hutang kot.