Friday, April 1, 2011

YUYU ZULAIKHA PENYUMBANG TRAFFIC KAT PERSONAL BLOG AKU.HEEE...

Facebook dan blog kini menjadi salah satu perantara yang cukup popular.Boleh dikatakan semua orang ade facebook dan blog.Tapi antara kedua2 ni mana yang lagi best ek?
Bagi aku kedua2nya best dan ada keistimewaan yang tersendiri.Mereka yang minat menulis mungkin lebih suka menulis apa saja dalam blog..Aku?Haaahaaa aku ni x de bakat dalam penulisan so blog aku ni kejap ada entry kejap ada gambar kejap x de langsung.Aku tak macam Irine,Cik Epal,FL,Yuyu Zulaikha,Hanis Zalikh
a,Ben Ashaari,IR dan ramai lagi yang aku tak berapa nak ingat nama..heee...
Aku rasa aku lebih awal mula berblog ni..Tak silap aku tahun 2006 or 2007 la..Tapi aku masih tak dapat nak tandingi kehebatan blogger2 terkenal di atas tu.Walaupun mereka masih baru tapi mereka sangat hebat.Duit nuffnang beribua riban...Kawan beribu riban..komen beribu riban..Aku?haha...apa yang aku dapat dalam berblog ni?dah lama berblog follower masih ratus ratusan,komen kejap ada kejap tiada...macam chipsmore pulak..nuffnang tak sampai ribu riban..haha..tapi aku tak kisah..Aku ok2 je
..tak dela nak jadi cik anon ke ape nak hantar komen2 yg jeles dekat blogger2 popular..
Stats bulan ini untuk blogshop aku Shawlsayucinta..biasa je..Syukur Alhamdulillah..
Dan alhamdulillah lepas aku buka blogshop 'Shawls@ayucinta' aku nampak hasilnya.Walaupun masih baru tapi aku bersyukur dengan apa yang aku buat.Minat aku dalam bisnes semakin membuak2..Aku dah jumpa minat aku yang sebenar.Selepas bakat penulisan tiada dalam diri aku kini aku tahu aku lebih ke arah bisnes.Dan hingga hari ini ramai yang dah beli dengan aku.Aku nak ucapkan terima kasih banyak2 dan sayang kat korang semua..Sesungguhnya tanpa korang tiadalah Shawlsayucinta.Walaupun banyak kelemahan lagi insyaallah aku akan cuba perbaikinya selepas ini.
Ini stats untuk personal blog..Sikit je..heeee...
Penyumbang utama dari Yuyu Zulaikha.heee..tq sayanggg..
Untuk bulan ni bila aku tengok stats dekat blog antara pemberi jumlah yg masuk tengok personal blog aku ialah YUYU ZULAIKHA..yeayy tepuk tangan dekat yuyu..tq Yuyu..:)
okla..aku yang rendah diri nak mengundur diri..Jumpa lagi di lain entry..:)

6 comments:

nuraien said...

kak ayu...same lah kite..tah2..kak ayu pun x knal kite..tp kite knal kak ayu...so kak ayu setanding dgn fl,yuyu and irine..=)

ayucinta said...

NURAIEN : ishh x la..kak ayu jauh dibelakang depa2 tu..heeee..:)

y u y u Z u l a i k h a said...

sape dak Yuyu Zulaikha tu?? saye tak suka dia! hahahahah..

<3

macehhh! macehhhh! bak shawl free cepat!

ayucinta said...

yuyu : akk pn x kenaiii...sapa x tau..budak yg comel kiut tu kot ye..

bak alamat cepat..org nk pos ni...:)p

konerush said...

I don’t bookmark sites but i will bookmark this! LOL!

cheap clomid

radapunk said...

great post as usual!

paxil