Monday, April 18, 2011

BENGKEL MUSLIMAH BERSAMA DARA.COM DAN ANIZON COLLECTION

Assalamualaikum..Dah lama benar aku tak update blog ni ye.Actually aku ingat nk delete je personal blog ni tapi sayang pulak.Diam aku bukan diam saje tau diam aku diam2 berisi.heee..Actually 16 April 2011 adalah tarikh yang tak akan aku lupakan.Best sangat aku rasa sebab aku dapat join Bengkel Dara.Com dan Anizon Collection.Awal tu aku malas nak pergi sebab tak de kawan dan malu nak jumpa orang.Tapi hubby aku mendesak suruh pergi sebab da janji dengan adik2 tokey shawls yang lain.Lagi pun aku da bayar yuran penyertaan.So hari jumaat pagi yang hening aku dan malas aku pun bersi
ap untuk ke Shahab.Naik bas je..tak mampu naik flight..So sampai kat KL lebih kurang 6 jam selepas aku bertolak dari alor setar.Rasa takut semua ada.Almaklumlah lebih kurang setahun aku tak jejakkan kaki aku ke KL.So aku da reserved awal2 hotel noble dekat Jalan Tar.Not badla..
Dbawah ni gambar2 yang menceritakan serba sedikit bengkel yang aku hadiri.
Kami pulang dengan gembira tanpa tangan kosong.Dapat barangan mekap dari MAC,Perfume,Shawls dan juga Majalah dari Karangkraf...X rugi bayar RM80..
Inilah antara peserta yang menyertai bengkel Muslimah Bersama Dara.Com dan Anizon Collection.Tema purple+putih sebab tu semua pakai sama je.
Bersama Fara dari Butik pinkku dan Nana wan Ismail dari Islamico Paradise.TOkey2 shawls ni sangat comel.
Bergambar dengan tokey shawls muda dari KL.
Tak lupa juga aku bergambar dengan Wartawan MaJALAh Dara.Com.Comel akak ni..
Bersama Usahawan Muda..Pemilik Sarahata Resources.Comel dan cantik sarah..Aku yang gemoks itu tenggelam bila bergambar dengan Sarah.
Dengan DJ Dyan.(dj Muzik FM)..Meletops akak Dyan ni.Macam artis tahu..
My idol..Akak Anizon.Kak Anizon ni mantan Dara.com.Dulu beliau bertugas sebagai wartawan Majalah Dara.Com.Kini beliau berjaya bersama Anizon Collection.
Ini segmen yang paling best tau.Aku dan 2 orang lagi rakan dipilih untuk menjadi model MAC.Kak Anizon datang sebelah aku tanya nak tak jadi model MAC..Perghh sape tak nak.Aku pergi terus ke belakang untuk buang mekap sediada dan dimekap oleh MUA MAC.Sangat teruja hingga aku kaku didepan itu.Aku dimekap untuk ke Office..So tak tebal sangat mekapnye.Lembut je mekap hingga aku nak lena didepan itu.
Nampak je senyum tu tapi dalam hati hanya Tuhan yang tahu betapa ketaqnye aku.ekeke...
Hasil mekap.tapi gambar blurrr...
aku bersama Sarah hata dan Aida Zaida.
Kesimpulannya memang bestla join bengkel ni..Aku nak ucap terima kasih banyak2 dekat adik2 aku yang sudi melayang kerenang akaknye ni.Sanggup tunggu aku sampai ke malam sementara bas aku pukul 10 malam untuk balik ke Kedah.:)

11 comments:

nora amila ghazali said...

waaa bestnya...

efa said...

waah bestnya :) cantik

ayucinta said...

memang sangatt besttt..:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

fuh bertuahnya...

best2 =)

ayucinta said...

GKSB : yEAYY MEmang besthhh..:)

~eZmALiZa~ said...

ezma sgt rugi xpegi program tuuuu... :((((((( now baru abes 1 paper...2 more papers will come.. :((

Roxet Malissa Selanie said...

wah..untung lah akak dpt join..klu ade wat kt sarawak kn best... :)

Shawl's@ayucinta said...

ezma : x pe yunk nnti ade lg kte pegi ye..:)

Shawl's@ayucinta said...

ROXET : MEHLA TURUN SEMENANJUNG YUNK..:)

Roxet Malissa Selanie said...

tggu cuti skolah je laaa sis..eheehe... :p

Anonymous said...

Kak cam na erk nak join event ngan Dara.com cam ni??ke dia juz warga dara.com semata2? ^.^