Saturday, March 5, 2011

TEMPAHAN SHAWLS AKAD NIKAH DARI CUSTOMER.

Assalamualaikum.. Kalau nak tahu ayu dapat first customer yang nak oder shawls untuk akad nikahnya.Customer ini nakkan shawls warna putih dan pink.Digabungkan dengan ribbon warna purple dan hitam.Kepada anda yang berminat bolehla membuat tempahan ye.Boleh isi oder form @ sms nama,alamat & kod item ke 0173648354.Selain dipakai untuk akad nikah anda juga boleh memakainya untuk majlis2 formal dan majlis pertunangan.Warna shawls pilhan anda sendiri. Lupa pulak nak bagitahu harga.Harga hanya rm25 sj sehelai.Gambar credit 2 irine. Kalau nak buat macam irine pakai bolehla pilih warna shawls dan ribbon warna hitam. (Ribbon ade yang tidak menyerupai shawls di atas)
2 daripada 3 di atas tempahan daripada customer.

6 comments:

kasih.annur said...

tahniah ayu...
seronoknya bila ada perniagaan sendr. boleh bg tips kat saya nie ...:)

Anonymous said...

Boleh order lagi ke tudung mcmni?

Luna Nisa said...

Hi sis, shawl yg mcm irene pkai tu ada lg x? Nk order kaler kelabu dan ribbon hitam mcm tu. Bole email sy x? lunalavender@gmail.com

Anonymous said...

nak tanya..kalau nk order shawl cmni bole lg ke..huhu..ni emel sy..heiji_feesh0710@yahoo.com

emy nabilla said...

sis... ade x shawl ni kaler white pearl... manik or bunga2 dye kaler hitam... email sy kt emynabilla89@yahoo.com

Anonymous said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.50/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/