Tuesday, March 1, 2011

SHAWLS NI MEMANGG..

Assalamualaikummm..EH da pukul 12.03 am la..Aku tak tido lagiii...sebenarnye aku baru je habis packing barang customer.Alhamdulillah dengan rezeki yang diberikan olehNYA.Hari ni tak banyak sangat barang..dalam 20++ je..So tak dela ambik masa yang lama.Tapi semua ni aku nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat hubby aku yang sudi membantu isterimu ini.Kalau aku sorang tak terdaya aku. Shawls baru yang aku update ni memang tau..memang sangat cantik.Aku pun teruja masa ambik shawls ni dari supplier.First shawls ni sangat cantik dengan warna yang fuhh sangat menarik.Walaupun nampak macam 1 tone warna saje tapi sebenarnye 2 tone tau.dark n lite.Kalau korang beli korang bolehla nampak.Aku pun da sambar 2 helai..aku ambik warna hitam dan merah.Warna hitam senang nak match dan warna merah sebab warna die cantik.Tak sabar nak pakai p keje esok. Selain warnakan shawls ni juga mirip Fashionista bertudung iaitu Hana Tajima.Beliaukan suka pakai shawls2 macam gini.Selain cantik ia mudah digayakan dengan pelbagai gaya.Tak percaya?Kenala beli nak buat gaya2 tu.hik3.. Oklah..aku pun da nantok ni..hubby da panggil tu..jom tengok shawls warna merah dan hitam aku pakai dibawah.Maafla ye budak tu tak pandai bergambar so keras jadinye.Opss selain 2 warna tu ade lagi warna2 yang lain.Kalau nak tahu kenala klik SHAWLSAYUCINTA.

5 comments:

Roxet Malissa Selanie said...
This comment has been removed by the author.
Roxet Malissa Selanie said...

as'kum kak...klu utk org2 sarawak,bpe lame ye akak nk pos brg2 pesanan customers?

Syariniey Amran said...

salam kak ayu..dress hitam putih belang2 yang akak pakai lawa lah!
beli katne ekk?? hehe

Shawl's@ayucinta said...

ROXET : 2 OR 3 HARI DIK..

Shawl's@ayucinta said...

SYARINIEY : AKK BELI KT SHOPPING COMPLEX KLO X SLP..KT ALOR SETAR..:)