Tuesday, March 1, 2011

PEMENANG CONTEST HIJAB FASHIONISTA SHAWLSAYUCINTA.

Maaf..Sebetulnya ayu umumkan nama pemenang semalam tepat jam 12 t/mlm..tapi disebabkan broadband amatlah lembap ayu umumkan pagi ni.So setelah disemak dan dicongak pemenang CONTEST HIJAB FASHIONISTA jatuh kepada...ok2..sebelum tu ayu nak bagitau hadiah2 yang bakal dimenangi oleh pemenang2 ini.
Tempat pertama : rm150 + 5 Helai Hijabs+ 1 BLOUSE dr NH CONTEMPORARY
Tempat kedua : rm100 + 4 helai Hijabs + NH CONTEMPORARY
Tempat ketiga : rm50 + 3 helai Hijabs + NH CONTEMPORARY
Tempat ke 4 - 10 : 2 Helai Hijabs
ALAMAK ! ACTUALLY ADE LAGI HADIAH NI.BALIK NANTI AYU BALIK HADIAH2NYE.HADIAH DARIPADA SPONSOR2 AYU.IAITU NH CONTEMPORARY,SAKURABLOOM.NET
Ok pemenangnya jatuh kepada !!!jeng..jeng..jeng..
TEMPAT PERTAMA :
EZA QUEENZA : UNDIAN 2407 LIKES
TEMPAT KEDUA :
RATUHATY DYA : UNDIAN 1573 LIKES
TEMPAT KETIGA
EYNA NASUHA : 942 LIKES
4-10 PEMENANG SAGUHATI
1.NADIA F MIHSAH
2.YAYA IDRIS
3.IEKA LOVVA
4. SITI FAIQA
5.LIN ALWI
6.BAGI NAMA KAT AYU JAP YE.
7.CIK NUHA SANDRA
TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG.SILA EMELKAN DETAIL PERIBADI ANDA NAMA,ALAMAT & FUN NUMBER KE ayu_cinta2003@yahoo.com selewat-lewatnya sebelum 5 Mac 2011.
Untuk proses penghantaran hadiah akan mengambil masa lebih kurang 2 minggu.Jadi tunggu kehadiran hadiah anda ye.
Kepada yang tak menang jangan berputus asa Insyaallah Ayu akan buat lagi contest dan lebih banyak hadiah yang menarik menanti anda.Kalau nak tahu bile ayu akan buat contest lagi janganla segan silu untuk letak link ayu kat blog korang.hehe.nanti ble ayu update ade contest korang bolehla joinnn..Lagi ramai lagi meriah.

10 comments:

anith chan said...

no.6 sapo??

Kashikaariri said...

tahniah kat yg menang ! :)

ayucinta said...

akk lupela nama die..kna balik cek..huhuhu..

Ku_yah said...

tahniah pade yg lucky....k.ayu : tahniah pada k.ayu gak berjaya buat contest ni....:( sobs3...xmenang...kwang3

Shawl's@ayucinta said...

Ku_yah : tanx dear..x pe2..tunggu next competition ek..

Why Farouk said...

beshnyer diorg mng.. huhu

mish chenta ewani said...

hum 6 tu saye; aten ab rahman
http://www.facebook.com/fs.abrahman

Shawl's@ayucinta said...

aten : sorri aten..hehe//congrate//

mish chenta ewani said...

thanks kak~~

ayucinta said...

mish chenta : welcome dik..