Thursday, March 24, 2011

KENA REVIEW DENGAN BLOGGER POPULAR.NURUL BADIAH & REDBLOOGSNOW.

Assalamualaikum..Wahh hari ni aku rasa teruja sangat...Sebabnya balik dari opis aku tengok kat bb aku banyak sangat sms dan emel masuk.Tak pernah pulak sebanyak ini.Then bila aku cek ada satu komen di FB seorang yang cantik jelita da masukkan link blogshop aku dalam blog die.Tapi sebelum tu kat opis sebelum terpadamnya elektrik aku dapat msg daripada Zie.Die cakap da buat review pasal blog aku.Bestnye.. Actually hari ni aku p opis tak bawak bb aku.Terlupa..Da nak sampai opis baru teringat..alamak my handfun...So arini kat opis tangan aku tak terkedek2 seperti biasa.huk2 sedih..Dahla tak da karan..huhu... Aku nak ucapkan berbanyak terima kasih dekat blogger famaous ni sebab sudi review pasal blog aku.Dahla korang cantik.Kalau nak tahu sape yg reviewd aku kalau pembaca2 blog kenalla..Nurul Badiah Lai..Beliau sangat comel dan cantik.Awal2 aku tengok nurul ni dah jatuh hati dengan dia.Nasibla aku perempuan.hik2..Kalau korang nak baca blog die bolehla klik SINI.Kepada nurul sayang nanti kite bekerjasama lagi ek... Second REVIEWD dari The Eyes Of Redbloodsnow..Blog beliau sangat best sebab selalu buat review barang yang cantik2..Kalau sewa iklan kat blog diekan die akan buat review blog kite.Kalau korang nak rasa nak bagi blog korang orang kenal bolehla sewa kat blog Zie ni.Murah je untuk personal dan blogshop.Untuk sebulan tau.Kalau nak korang bolehla klik SINI.
Nila NURUL BADIAH yang aku cite tu..Comelkan..Beliau menggayakan shawls INSPIRED HANA TAJIMA.
Review dari blog The Eyes Of Redbloodsnow.

4 comments:

mizzwaniey said...

akak .. wanie tagged akak.. hehe

http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/03/loveforever-contest.html

♥e'in♥ said...

wah.. b'untungnye.. ;D

Izamir Ridzwan said...

lawa ni nurul badiah.. hehe

Anonymous said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.50/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/