Tuesday, March 1, 2011

INNER COVERED NECK @ ANAK TUDUNG TUTUP LEHER.

Assalamualaikumm..Ayu da hupdate inner covered neck ni khas untuk korang semua.Inner covered neck ni atau dalam bahasa melayunya anak tudung tutup leher ni sesuai dipakai oleh korang.Nak2 lagi yang bz 24 jam kan selain yang suka pakai shawlsla.Ni paling cun.Selain menutup bahagian dada korang juga boleh gayakan shawls macam tudungs Siti sebab tak nampak leher.Kalau nak pakai saje pun boleh.Yang best lgi tu korang boleh pakai inner ni saja kalau tak sempat nak pakai shawls.
Sesuai juga kalau korang nak jogging or bersantai.Tak panas dan tak serap peluh.Haa..kalau korang nak milikinya bolehla ke ShawlsAYUCINTA ek.boleh oder disana..disana..

4 comments:

Safirah said...
This comment has been removed by the author.
Safirah said...

nice.:)

Bai said...

bpa hrga ek..??sy d sabah..area tawau...

Anonymous said...

Ada warna lain tak macam selendangnya?