Monday, March 28, 2011

ENTRY BERGAMBAR.YEayy DAPAT SNAP DGN YUYU ZULAIKHA.

Assalamualaikum..sebelum aku off lappy comel aku ni aku nak letak gambaq yang tak berapa nak gambaq ni.Ini antara gambar2 yang aku ambik cuti hari Jumaat dan Sabtu.
First gambar gathering aku dengan KBU..ape tu KBU?Kelab Blogger Utagha.Actually aku pun tak tahu menahu pasal gathering tu.Tup2..si yuyu yang comel ni kol tanya nak join gathering x?Aku pun tanpa malu2 setujuuu..yela si yuyu ajak..bukan senang nak jumpa yuyu ni..hehhee..
Hari yang ditunggu tiba..hujan pulak lebat.Aku tunggu yuyu kat jeti kuala kedah.Yela dia kan kat langkawi so turun kat jeti tunggu pulak ada 2 orang lagi blogger yang naik kereta.Izamir dan Oshin Love.So pergi ke Peneng.Sebelum sampai ke tempat yang dituju kami berkumpul di USM.bila semua da cukup kami pun berkonvoi ke tempat gathering..Ish kat manala depa nak buat ni..Dalam kepala ni kata mesti kat shopping complex main bowling..best ni..Dalam hujan lebat orang depan masuk dalam kawasan pantai..uishhh buat kat pantai tu..dahla hujan..pakai skirt pulak..hahhaa..memang adventure la..ekeke..
Haiii kata entry bergambar..story yang banyak..okla..malas da nak taip..korang layan gambar je la..:)
Sape tu?haa jangan jeles..i dengan YUYU ZULAIKHA tau..artis ni femes tau kat sana..Semua yuyu nak tangkap gambar..kan..kan..yuyu..
bersama EZMALIZA..Blogger yang comel suka tangkap gambar cantik2 tu..Rindu Ezma..
Antara blogger2 dari utara yang hadir..I menyibuk je..:)
Ni tak da kena mengena dengan Gathering..saja nak bagitahu ada shawls roses 2 tones..Sangat cantik tau..Jom tengok warna2nya di Shawlsayucinta.
Okla..malasku da tiba..tata..

10 comments:

~eZmALiZa~ said...

wow...kak ayuuu...sgt berbangge ade gambar ezma di situ..sgt happy dapat jumpe yuyu and kak ayu... :)

nanti mlm ni pas abes test, ezma update entry baru yaaaa... :)

much loves kak ayu yg vogue the vasss!! :)

ayucinta said...

tq2 komen kat sini...yeayy..org popular komen entry akak..

hepi jugak jumpa ezma...yang cun melecun ni..:)

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaah.... saye suka picture kita ^^ nak amik masuk belog yaa akak ^^

Shawl's@ayucinta said...

ok yuyu..:)bolehhh...

Muhd Fadil said...

terharu ade jugak selit gambar kat situ.. cuba carik yang mana satu. hehe...

Shawl's@ayucinta said...

satgi kami cari naa...:)

Myra Jay said...

Jeles ar tgk pic gath nie..hehee, ari tu tk dapat join..huhuu

SoLy SoLicious said...

waahh..havoc gtu..

p/s : salam pekenalan..
following u :)

Gadis Pantai Timur said...

Nutrimetics sedang menyambut ulang tahun ke 33..Pelbagai tawaran hebat menanti anda..Diskun 10%-65%..terdapat pelbagai alat mekap dan penjaan kulit wajah yang sesuai untuk anda..Dapatkannya di sini..http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=1656438893975&id=1327174951&aid=2082087

Shawl's@ayucinta said...

hai Soly..:)