Friday, February 25, 2011

RIBBON SHAWLS MACAM IRINE NADIA.

Salam irine yang comel..akak nak ambik gambar ni boleh?? Irine : boleh kak..Lebih kurang le..Comelkan IRINE ni..tak payahla ayu nak tanye korang kenal ke tak.Mestila korang kenal.Irine akak letak gambar ni sebab nak bagitahu customer Ribbon Shawls macam Irine pakai ni..bolehkan..kan..Nanti akk bagi free satu shawls macam ni.Nak tak??Kepada korang yang berminat Ribbon Shawls macam IRINE pakai ni bolehla ke blogshop AYU ek.SHAWLSAYUCINTA
Salah satu contoh RIBBON SHAWLS yang terdapat di Shaawlsayucinta. Untuk makluman kalau nak tempah untuk bertunang,akad nikah dan sebagainya bolehla emailkan ke ayu_cinta2003@yahoo.com

3 comments:

La Dolce Azila said...

1 je ke?? x de yang lain??

ayucinta said...

tengokla kt blog ayu ek..
http://shawlsayucinta.blogspot.com

my true life :) said...

dear . ade lg x ? warna puteh ? pink ? susah la nak cari kat blog . byk sgt . pening kepala sy :(