Saturday, February 12, 2011

MEREKA POPULAR & CANTIK TAPI SOMBONG!

Assalammualaikum.. Actually entry aku yang ni saja je..tak de kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati.Aku umumkan saje.Actually aku tak suka dekat orang yang sombong.Janganla kita hidup dengan kesombongan.Biarla kita merendah diri.Kadang2 tu bila Rezeki Allah nak bagi memang cepat tapi nak tarik balik rezeki pun lagi cepat.So tak de guna nak menyombong diri.Lagi satu asyik nak layan yang cantik2 saje yang tak cantik macam aku ke bini popye ke x nak layan.Ohh..maafla kalau ade yang terasa.Jangan salah faham.Ini hanyalah satu kebetulan saje.Aku tak tujukan pada sesiapa.Dan salah sorang yang aku hormati sekarang adalah Mr Ben Ashaari.Walaupun da femes tapi tetap macam die kat FB dulu.Tabik springlaaa...toink..toink..toink.. Itu saja untuk malam ni..taaaaaaaaa...

1 comment:

Yuni Aisyah said...

samalah kita x suka gk ngn mereka yg sombong nie...nape la nak sombong2 kn.???kan best kalo kte ramah ngn org n eratkan silaturahim...