Monday, February 28, 2011

IRINE NADIA >> TQ YUNK DA DAPAT VCO.

Last week aku ada oder VCO dari si cantik ni.sape lagi kalau bukan IRINE NADIA MARCELLO. Awal tu aku tengok2 je..ish nak cuba ke tak ye.nak cuba ke tak..nak cuba ke tak..last2 aku inbox irine dan die kate masih ada.So aku pun oder.Dan semalam aku tak datang ofis dan member aku cakap ada barang sampai.Buka2 wahh VCO..da makan da sebiji..tinggal lagi sebiji.Kepada korang yang tak tahu lagi ape itu VCO atau VIRGIN COCONUT OIL jom kite baca khasiat2nta dibawah. VCO ni Virgin Coconut Oil, sejenis suplement utk kulit yang mana ianya sangat-sangat bagus utk dapatkan kulit yg sihat n cntek...sebab tak semua org boleh maintain dengan produk muka yg mahal-mahal kan. Kalau korang nak tau, aku nih jenis yang PMS tidak teratur. Means, memang kejap-kejap datang lambat, kejap-kejap datang cepat. Bila time PMS yang datang lambat tuh la, aku tak suka. Yerlaa..semua perempuan mesti risau kan bila benda-benda macam tuh jadi. So, sekarang, PMS aku memang betol-betol teratur. Puas hati sangat-sangat :) So,aku memang suggest supaya maintain dengan VCO je...bukan utk kulit sahaja,malah untuk kesihatan n kecantikan dalaman kita skali...boleh baca kat sini...hanya rm39.90 sahaja...http://www.catalyst2u.net/index-1.html.
Antara kebaikan VCO ni selain daripada yang aku ceritakan kat atas ni :)
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
Product VCO nih jugak amat digalakkan bagi wanita yang ingin hamil kerana VCO nih membantu mengatasi kesuburan wanita. INFO dari BLOG IRINE NADIA. Aku nak bagi testimoni aku baru je makan..So nanti2la bile aku rasa ada perubahan aku cube citer disini ye..:)

5 comments:

Nur Ezzat said...

ezzat pon dah order mggu lepas kat cpm..tpi, tak sampai lagi..
tak sabar nak pakai..
jerawat pon makin galak naik! aish.. hahaha

p/s: akak ezzat kate, bila bangun tido je, kulit muka terasa macam kulit baby je.. ngee~

ayucinta said...

YEKE EZZAT??
nak tengok esok ble bangun tido macma mane..hehhe..

Irine Nadia MaRceLLo said...

eyh dah sampai eh kak? hhehe :)
ok maintan dan amalkan ok:)

ayucinta said...

irine : okeh irine..tq ya..:)

Cik Embun said...

mujarab ke?? tau jugak pasal benda ni tp xpenah jumpa org yg cuba, so xtau laa feedback pengguna.. nnt miss ayu boleh laa bg feedbacknya..