Monday, February 7, 2011

FATHEEN NABILA.SAPE KENAL SI GADIS MELAYU NI?

YEeeehhooo...malam ni aku nak letak gambar si cantik manis nila.Sape lagi kalau bukan Fatheen Nabila.Si FN ni sangat cantik ok.Aku terpaku seketika melihat gambar2nye.Korang kenal tak sape FN ni?Haaa FN ni mula dikenali bila masuk Rancangan Realiti Gadis Melayu 3.Masa tu aku macam rasa FN ni yang bakal menang tapi rezeki tak berpihak padanya.Tapi tak pela..Kalau tak silap aku FN nidapat no 2.Betul x FN??(ishh kata minat tengok..ohh time final aku x dpt tengok sebab...emm..sebab aku tak tengok le).. Dan sekarang ni beliau da mengacara Nasi Lemak Kopi O tau.beliau keudara setiap hari Ahad bersama AG dan Sh. Shaheera.Alamak..aku tak bolehla nak tengok time ni.Almaklumla Kedah keje hari tu.cuma last week je aku dapat tengok sebab cuti CNY. Sape2 yang nak kenal Fatheen Nabila ni bolehla ke FACEBOOK beliau..FATHEEN NABILA. Jom tengok gambar FN yang cun2 ni..:)

10 comments:

fatheen said...

wah ayu... terlebih suda puji akak.. luv u.. camni leh dapat shawl2 meletop2 haha...miss u

ayucinta said...

fatheen : ishh pujian ikhlas tu kak..
nak ke shawls..boley2..:)

fatheen said...

haa ok2... nant akak leh pomote kat NLKO nak tak..huhu

ayucinta said...

wokeh..akk bg alamat tau..:)bgla fun nmber skali..kalo ade bbm lg bagus..:)

fya zainal said...

wahhhh serius sangat cantik lah

Anonymous said...

biaser tgk dia ni coz dia stdent kat upm sama ngan i...bila kat luar biasa jerw tp dia stylo lah jgk...

fatheen said...

wah ayu bagi saya shawl... tq ayu..nant akak pakai ...=)

Shawl's@ayucinta said...

FATHEEN : OK KAK..:)

Cute Mommy said...

ari ahad lps ader tgk nasi lemak kopi o..masa tu dia tgh menemuramah seorg artis baru bawah The Wake Baby...tak igt aper nama artis tuh...tp nak cakap pasal FN ni dia nmpk sgt kaku masa temuramah artis..sgt2 kaku...rasa mcm kesian plak nk tgk..

Qistina said...

sekali pandang biasa aje..cuma punya raut wajah yg manis tatkala menyarung hijab itu..btw all the best la to FN dlm bidang pengecaraan moga tidak kaku mcm kayu bila mengecara =)