Saturday, February 5, 2011

AYUN AYUNAR MY STYLE CONTEST.

SAlam all dearr...jeng..jeng..jeng..aku pulak nak masuk contest.Before ni aku duk buat contest je..so ape kata aku pulak yang join contest.Contest ni dianjurkan oleh blogshop yang popular tau.Sape lagi kalau bukan AYUN AYUNAR.So korang kenala masuk.Syarat2nya ada di SINI.Mudah sajekan..So aku pilih punya pilih aku pilih gambar bawah ni.So kepada korang kalau rasa aku punya style ok kalau tak ok pun buat2la ok ek..hihihi..korang undila aku.tau..tau..:) Bercerita mengenai gambar yang aku pilih ni actually aku minat jugak tengok gambar ni.Mungkin first time aku beli shawls mahal kot.hahaha..Aku menggayakan selendang sekali dengan awning.Senang je pakai style ni..lilit je then jadila.hAhAaa.senangkan..Kepada penganjur Ayunar terimalah MY STYLE ni ek. Kepada yang nak join masih belum terlambat untuk korang join.Tarikh tutup hantar gambar 28/02/2011.Senang je.Kalau nak lebih faham bolehla ke AYUN AYUNAR ek. JANGAN LUPA VOTE AYU YE SAYANG2 SEMUA..:)

11 comments:

AiDa AzRyN said...

gudluck! :)

ayucinta said...

AIDA : tq..hik3...ye2 je..ntah2 kena reject dgn ayunar..:)

Mama Zharfan said...

cantik tudung ni :) me pun berkenan

tp mcm tak cover dada kan...

anyway, good luck yer..

Shawl's@ayucinta said...

MZ : AA..die open ckt sbb tu jrg pakai kt luar..dlm rumah okla.hik3..

tq mama..:)

Ayun Ayunar said...

TQVM dear.. n good luck!

Shawl's@ayucinta said...

AYUN : TQ..:)

Suzila said...

cantik....cantikk.... =)

chinta i-sha said...

gud luck oke :)

ayucinta said...

SUZILA : hehehe...:)nyway tq..

ayucinta said...

Chinta i-sha : tq dear..

IFA Athirah said...

smoga brjaya! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/