Sunday, January 23, 2011

KOLEKSI KASUT DATO' SITI NURHALIZA

Assalamualaikum semua..Wahh lama juga aku tak hupdate ini blog..bZla sejak dua tiga empat menjak ni.huhuhu..Actually baru hari ni aku berkesempatan nak buka Beautifulnara.Com.Seperti biasa BC ada story yang hot dan terkini dan salah satunya yang entry ni la.Mesti korang teringin nak tengok koleksi kasut Dato Sitikan.Aku pun sama.Kasut apa yang beliau pakai dan apa2lah yang Siti pakai.So hari ni aku tunjukkan antara koleksi kasut Siti.Cantik2 jugakkan kasut2nye.Gambar kredit to Beautifulnara.com.

1 comment:

.:padie_eyla:. said...

kasut gambar yg 1st tu cantek!