Thursday, January 6, 2011

GAMBAR FASHA SANDHA PAKAI BIKINI SAMBUT 2011.

ASSALAMUALAIKUM..
Percayakah anda gambar2 dibawah ni adalah FASHA SANDHA??Ye kenapa pulak tak percaya.terang terangan muka diakan..Emmm awal2 pun da nak buat kontroversi minah ni.Apala nak jadi.Aku bukan nak kutuk-kutuk orang tapi aku sangat menyampah dengan minah ni.Semua gambar2 ni aku ambik dari BEAUTIFULNARA.COM.Difahamkan gambar ni diambil masa dia nak sambut Tahun Baru 2011..Selamat Tahun Baru Fasha.Semoga Allah S.W.T lindungi dia.Aminnn...
Burung tu pun tak mo p mana.. Konon2 nak jadi mat salleh la tu..uwekkk..
Cantik ke??
Ulaq cantik lagi kann...
Mana jejai???
Kepada peminat FS aku mintak maaf ek kalo aku terkutuk artis idola korang ni..:)

25 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

katanya azam taun baru dah xnak seksi...ni kira yg last seksi di taun 2010 la kot..hahahaha!!!

Shawl's@ayucinta said...

Ummu : Entahla..smeua orang boleh berazamkan??Sedih je tengok...

EvisuKyme said...

buruks gak yg rambut pendek tu....pic 3org dr pandangan belakang tu ternmpk sket pungkuqnye...cun abeh lah tuh..haish...si fasha pun sama tayang lurah...haish...

Anisa Hang Tuah said...

geli!!

Shawl's@ayucinta said...

EvicuKyme : depa kata cantik da la tu..kan..kan..:)

Shawl's@ayucinta said...

Anisa : dia cantik nk buat mcm mna..

IntanBerlian said...

haih, westeRN sangat. kulit gelap bajet westeRn. sedar2lah lah haihh.

Shawl's@ayucinta said...

IB : WESTERN YANG TAK MENJADI..

.:padie_eyla:. said...

tak suka cara dia. X(

nuralynZAKREE said...

azam baru konon . memalukan kaum Hawa jerr !

AMMAR YASIR said...

Sedihnya tengok artis sekarang ni.. Macam takde agama pulak.. tak tahu ke benda dia buat tu dosa

Shawl's@ayucinta said...

P.E :AKK PUN X SUKA..:)

firahadifa said...

bueeekkk

EvisuKyme said...

hahaha..sume bajet nk jadik "kak nicole" lah tuh....hahaha...podahh cit!tak ses"suwai la....

Shawl's@ayucinta said...

EK : MEMANG SGT X SESUWAII..

nurul azfiza said...

abis segak dah kot. hahaa

Anonymous said...

Puittt toi..eleh si fasha sondro tu ingt moden abis ler tu...mgkn nk begaya seksi mase muda2 nie...tua baru balutsatu bdn..ce..ce..ce..it kalo semapat tua..kalo mampus mase mudah..sendri mau ingat le beb...

Anonymous said...

hmm..weird that how 'western' she tries desperately to be tapi sifat-sifat 'kampung' masih jelas kelihatan..kalau dah muka 'org biasa' tu berlagak jelah macam org biasa..

Shawl's@ayucinta said...

NAK TUNJUK BETAPA MODENNYA DIE..

Anonymous said...

yg buat page ni x betul, bangga sgt ke dpt dedah aib org? tggu la azab kt sana, nauzubillah............

Anonymous said...

aah..tak baik dedahkan aib org..dosa dia dengan tuhan, bukan kehendak kita..dah die pilih jalan dia gitu..1 dunia nak kecoh bende ni kenapa,? die pun manusia..walaupun aku pun tak minat beliau, tapi kesian...peace!!

Anonymous said...

Si Fasha sundal ni tak de agama kot..nak jadi mat salleh la tu.

Anonymous said...

aku x minat fasha pun...klu korang kutuk pun kutuk lerr;-) fasha body x hot....sitilg hot walau btudung...manis...

cikchot said...

actually,mmg xpnh suke dye ok! hahahaha...sedar lah diri tuh org melayu duk nk pki mcm tuh..geli lah aku...biasa lah org kampung dtg bandar jd artis lak tuh lp diri lah...sbb tuh my dad xbg i jd artis..sbb bnde2 mcm ni lah takot jd...

Anonymous said...

aq isap tetek dia br tw...