Friday, January 14, 2011

CARA PAKAI SHAWLS DENGAN PIN COMEL.KREDIT 2 DARA.COM.

Salam semua..Di malam hari ni sambil2 tengok tv dan update shawls terbaru yang comel aku nak update Cara Pakai Shawls dengan pin comel.Sekarang ni kan musim fesyen memakai shawls dengan klip2 bunga dan corak yang comel2.Gambar2 dibawah ni aku ambik dalam Majalah Dara.Com.Actually tak rugi pun kalau kite yang da tua ni membeli majalah2 macam ni.Banyak faedahnya.Memangla tajuk header dia Dara.Com..tapi dalam nye terdapat isi yang best dan juga menjadi pengajaran kepada kita.Aku yang da kawen ni pun masih beli Dara.Com.Dan salah satunye kite boleh tengok penggayaan tudung mengikut step.So jomla kite tengok2 dibawah ni.Pemilihan blouse,seluar,kasut dan aksesori yang sesuai untuk anda ada terdapat di dalam majalah Dara.Com.
SELAMAT MENCUBA. IKLAN : NAK BELI SHAWLS??SINGGAHLE KE SHAWLSAYUCINTA.

No comments: