Thursday, January 6, 2011

AKSI PANAS LISA SURIHANI CIUM MULUT.

Ha ha, panas gila’kan kalau dapat tajuk artikel macam ni? Gurauan hari Rabu, jangan marah Lisa, nanti tak comel. Gambar di atas adalah sudut comel kasih sayang seorang ibu kepada anak’nya. Berani cakap, Mia Sara & Lisa Surihani adalah pasangan pelakon ibu & anak yang paling ideal. Kami nantikan juga kemunculan mereka berdua dalam drama terbaru selepas hit dengan drama Adamaya, bila’lah agaknya tu ya? INFO DARI OH BULAN. Amboi petang2 ni rajin pulak aku hupdate blog ni.Tapi semua citer bab artis.Yela da lama aku tak mengikuti perkembangan artis ni.So bile free2 petang ni aku pun rajinla godek2 OH BULAN..Banyak jugak ye stroy mory artis ni.Macam2.Ada yang baik dan ada yang buruk. Comelkan Lisa n Mia Sara tu.Pandai OH BULAN buat tajuk n3.Terkejut jugak masa mula2 tengok..Ooo rupanya kiss si kecil comel lotey tu..I like dua orang di atas ni.Okla..Tak mau da la update bab artis untuk hari ini..Byeee..ASSALAMUALAIKUM..

5 comments:

nuralynZAKREE said...

mana lah dpt semua info ni sis ayu ??

Shawl's@ayucinta said...

hehehe...OH BULAN...:)

Ummi AmnaAmzar said...

ummi tengah taip2 nak buat entry pasal ni tadi..tibe2 anak ummi g tekan power off..huhu bila on balik tgk2 ayu dah buat entry..hihi

Shawl's@ayucinta said...

ummi : hehehe...boely je kalao nak buat..ekekke..

EvisuKyme said...

hahaha..sis mmg suka buat "panas" jek....heheheh....tp sy pun suka sgt cemolot dgn anak2 sy...ntah cemana bley anak2 nk cemolot pun xtau....kot depa tgk umi dgn abah cemolot kot...hahahaha.......xpe..xpe..rajin hapdet..rajin sy komen...blog sy pun sy malas pulak nk hapdet...