Tuesday, December 7, 2010

P H O T O S H O O T WIF MY HUBBY.

Semalam balik kerja terus aku pergi ambik stok shawls.Cantik2la shawls yang sampai tapi aku tak ambikla semua.aku ambik stok yang orang nak pakai je.then bila da sampai rumah seperti biasa aku suruh hubby aku tangkap gambar aku dengan shawls.Aku nak update malam ni jugak shawls baru.kesian hubby aku..hehehe...dan bile je semua da siap hubby aku pun ambik gambaq2 candid aku..saja suka2..:) Nampak kurus.ni yang best ni..Jadi pendek..ekekke..
Aku suka hijau..Anda??
Saja nak tunjuk shawls ikan duyung..hahhaa..

2 comments:

Cute Mommy said...

cantik...tp org mmg x reti nak pki shawls ni..teringin nak pki..

ayucinta said...

cm:try je cute mommy..pasti boleh..ayu dulupn x pndai pakai jgk..lastly bile da cube2 ok je..:)