Monday, December 13, 2010

MENTOR MUSIM KE 5 : SIAPA MENTORNYE?JOM TENGOK.

Jeng2..Mentor da nak masuk musim ke 5 kan??hebat jugakkan..dari awal musim sampaila yang lepas aku suka tengok pengacara dia je..sape tu..Ally Iskandar.. C O M E L..keekek..Tapi kan peserta2 mentor ni bila habis je mentor habisla dorang..yang aku tengok success pun sekarang ni Black dan Fiq..Yang lain tu tak tahula..kesiankan dorang..susah2 beratur panjang..rebut2 semata2 nak masuk mentor..tup2 bila habis je mentor tak de ape pun.mungkin belum ada rejeki lagi kot..sabar2 la ye..tup2 next year da nak masuk musim ke 5..ohh..bertambah lagila peserta mentor ni.Ha korang nak tahu tak sape mentor untuk musim ke 5 ni..meh sini aku nak umumkan..cehceh.. 1.Sharifah Aini 2.Erra Fazira 3.Noh Hujan 4.Afdlin Shauki (i loike) 5.Rahim Maarof 6.Edry KRU Wow..best2 jugakkan mentor kali ni.Sape jadi anak didik bawah Edry confirmla boleh success macam dia.Tengokla Semi Final AJL hari tu lagu edry je banyak..kan..kan.. oklah..kite tunggula MENTOR 5 pada tahun 2011 ye.. p/s : nak balik da..yeayyy..esok ada taklimat di jabatan..tak boleh nak update blog..aku sayonara dulu ye..bye...

4 comments:

piNky LuCiA said...

sbb memang suara xbest.. hehehe. sbb tu xdapat job. bagi aku laa.. ngeh3

Amirrah Zawani said...

wah.. byk mentor best2 musim ni.. tu lah yg femes black dgn fiq je.. yg lain semua tenggelam...

ayucinta said...

kan..kan..depa 2 je yg popular..yg lain hlang entah kemana..:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

xsuke sgt ment0r hoho.