Thursday, November 25, 2010

HAPPY BIRTHDAY AYU!

HAPPY BIRTHDAY!! Wahh dekat sape aku wish besday ni??jeng2..ha actually 25.11.2010 hari tu adelah besday aku yang ke 18..eh 26..da tua rupanya ye..tupun tak sedar diri lagi..ekeke...tak pe tua2 pun nampak muda..hahha..orang pun tak percaya yang umur aku da 26 tahun..lagi 4 tahun 30 tau..jangan jealous.. Actually tepat pukul 12.00 tengah malam aritu aku pun tunggu2 jugak kot2la hubby aku buat surprise kat aku..bagi kek ke..bunga ke..coklat ke..emm..x de pun..dahla tu tinggalkan aku sorang diri dekat rumah..die pergi main badminton..tup2 msg berbunyi..HAPPY BIRTHDAY SAYANG..SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..I LOVE U SO MUCH..wahh terharu jugak aku..ingat jugak hubby dekat aku..tak pela..sms pun smsla..janji hubby ingat.. Then pukul 12 lebih dia balik..aku pun dapatkannya dan ucapkan terima kasih diatas ucapan tersebut..hubby aku pun kiss pipi aku..oh aku rasa disat itu sungguh bahagia.."Abang..ayu tek pernah mintak kemewahan dari abang..ayu cuma nk kebahagiaan dan kasih sayang dari abang.." Aku harap aku akan hidup selamanya dengan abang dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah untuk kita berdua..Itulah harapan aku di malam besday aku..Aku harap next year aku akan dapat baby.. 25 November 2010 - Pagi tu aku ada bengkel di SK AYER PUTEH PENDANG..Adoiii mengantuknya pagi ni..sejak dua tiga menjak ni aku tak dapat tidur..adakah aku dapat penyakit INSOMNIA??emm..janganla..aku tak nak..uwaaa..so bile pergi bengkel je aku mengantuk sngat..dalah duk barisan depan sekali..Ada sorang penceramah tu siap bg ceramah baca dekat slide power point je..x de lawak langsung..lagila boring dan mengantuk..then tepat pukul 4 je bengkel pun habis..aku balik dengan member aku dan hubby ambik kat bus stand.. Sampai depan rumah hubby suruh masuk dulu sebab dia nak p opis dia balik..aku pun nyong2 masuk n bila aku buka pintu heran kenapala kerusi makan ni duk depan rumah..aku tak perasan ade sesuatu diatas kerusi tersebut..dan aku kalih sekali lagi..wahhh..aku tersenyum sendirian..ada bunga dan sekeping kad..aduhh..terus aku sms hubby ucap terima kasih..amboi..suprise ye abg buat kat ayu..tq tau abg..tak pernah aku dapat suprise macam ni..first time seumur hidup la kot..hik3..hubby aku cakap die x mo buat malam besday sbb dia tau aku mesti syak..so dia buat siang hari..memang aku terkejut..romantik juga hubby aku ni..ekeke... kepada yang wish dekat aku di handfun,facebook terima kasih diucapkan..banyak sangat wish yang aku dapat..besttt..dan kepada yang doakan aku dapat baby dan bisnes aku success tq tau..hope doa korang semua menjadi 1 kenyataan..
Atas kerusi ni la hubby aku letak bunga. Mula tu aku tak perasan bile kali kedua tengok baru aku perasan.
Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Ayu.. Allah Selamatkan Kamu.. SWEET 26!

11 comments:

Cik Liyana said...

so sweet! happy belated birthday ayu! semoga cepat dapat baby, diberi kesihatan yang baik, bahagia selamanya and berjaya dalam semua yang ayu buat termasuk blogshop!

Siti said...

dah lama tak mai sini..huhu, hepi belated birthday kak ayu! =)

ayucinta said...

TQ cik liyana n siti..
doa2kan ayu ye..:)

Cik Gallus Gallus said...

happy belated birthday ;D
saya doakan dapat anak cepat

ayucinta said...

Cik Gallus Gallus:tq..:)

ShA-RiFa said...

happy birthday sis ayu..may Allah bless u and your family :)

ayucinta said...

tq sha-rifa :)

Cute Mommy said...

sweet betul...btl tu ayu..apa2 pon kiter x inginkan kemewahan dr suamik iter cume perhatian dan kasih syg dari dia jek yg kiter perlukan..dan kasih syg dia la kemewahan yg x ternilai..hope my hubby pon wat kejutan jugak tuk bufday end of next month..hehehehe

Shawl's@ayucinta said...

CUTE MOMMY :
betul kan..biarla hidup sederhana janji hubby sygkan kite dn dpt membimbing kte ke jln yang baik..
cutenye baby..da bape bulan tu>>

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi belated besday!!!
so sweet, romantis ur hubby!!

ayucinta said...

LUAHA: TQ..BUkan selalu tu dear..i pun baru tahu die romantik..:)