Wednesday, November 3, 2010

ARTIS & FACEBOOK

Artis & facebook memang tidak dapat dipisahkan.Ada yang artis ori dan ada juga yang menyamaq..betul tak??kalau yang betul tu okla..tapi yang kelentong tu macam bengong je..kan..kan..awatla nak menyamaq jadi artis...huaaarhh..best sangat ke jadi artis ni..bagi ayu x best langsung..kan..kan..tapi tak tahula korang.. Berbalik pada artis dan facebook ni..sebenarnye ayu pun ada jugak LIKE n Komen2 kat dorang ni..Bohongla kan kalau ayu cakap ayu x penah komen ke ape..tapi bila je artis2 ni hantar kat wall tentang perkembangan ke apa ke ramaila yang komen..beratus2 komen tapi susah sangat nak tengok dorang ni reply ke ape ke kat wall yg dorang post tu..macam kita yang peminat2 ni je beria2..kalau rply pun just buat tanda smile..emm..masa post tu bukan main panjang..tanya itula tanya inila..tup2 bila fans tanya or rply balik tak ade pun jawapan..kesian kat fans kn..tak bestla mcm tu..ade seorang artis ni..hantar kat wall cakap rumah untuk dijual..dia tulis psl details2 rumah tu..tup2 bila fans ramai yang bertanya dia diam je..at least jawabla ape2 pun..tak la kecewa sangat fans ni.. Wahh emosi pulak ayu di pagi yang sejuk ni.Bukan ape cuma nak bagi pendapat je..Nasib baikla ayu ni tak terlalu fanatik dengan artis2 ni..kalau tak mesti kecewa bila apa yang ditanya tak layan..setakat nak kumpulkan komen yang beratus2 tu aje..hahhaa.. Okla..dibawah ni antara facebook artis yang dia orang sendiri handle tau.. Ada banyak lagi sebenarnya tapi ayu tak like pun..Tapi yang kat bawah ni bukan artis2 yang ayu maksudkan di atas tau..:)ngehhh...
FACEBOOK - AWAL ASHAARI- FACEBOOK-FBI-
FACEBOOK-HELIZA HELMI-

No comments: