Saturday, October 30, 2010

RINA SALLEH & IKA RADIUSITE.

Salam allz..hari ni sabtu..bosan sangat kat rumah ni.Hubby i keje so terpaksala sendirian dirumah.nasib baik adik i ada kat rumah.boleh juga sembang2 dengan dia...lepas je habis packing barang customer aku pun relax je sambil tengok tv..tup2 plupp alamak karan pulak x de..adoii..da panas da ni..uwaaa...nasib baikla lappy aku masih ada bar..kalo tak lagi la bosan..ni da nak dekat sejam da ni..masih x de lagi..emmm...
Berbalik pada tajuk..sekarang ni i terlalu teruja dengan 2 nama di atas.Boleh menjadi ikon i walaupun i rasa umur i lebih tua dari 2 wanita di atas.Rina Salleh..sape yang tidak kenal beliau bermakna korang bukanla celik it..huhu..jangan marah ye..sebenarnya rina salleh ni cukup popular dikalangan warga fb dan blogger.Beliau juga seorang bussinesswoman tau.menjual pelbagai jenis tudung di online shop.wahhh i sungguh berbangga bila ada wanita melayu yang cekal,tabah dan kuat sepertinya.lemah lembut je orangnye..cehh macam i penah jumpa pulakkan..opss..i teringin tau nak jumpa rina tapi apakan daya..tengok dari jauh la ye..
Semalam sekali lagi nama beliau disebut2 sebab beliau menang GADIS MELAYU musim Ke 3.Seperti yang i jangka dari awal.Memang beliau layak menang dan menang.i teruja lagi buat kali yang keberapa entah..hik3..
RINA SALLEH
Yang kedua ni sape yang tidak kenal dengan Ika Radiusite.Sangat popular ok..mengalahkan artis gitu.Ika ni sangat cantik ok.kecil molek je orangnye.I pernah la jumpa dia masa i keje kat kl dulu.Tapi jumpa pun dekat tempat ambik barang kat supplier so x dela nak sembang lebih2.i pun malu time tu..yela jumpa orang cantik dan comel tu.
Sekarang ni beliau sangat berjaya dengan bisnes shawlsnye.boleh bayang hari2 masuk banyak.Tahniah ika..Sejak dia masuk paper metro awal tahun lepas sampaila sekarang ni beliau sangat berjaya.Sekarang ni pun beliau dalam proses nak buka butik kat rawang.Tengok dear..jangan sangka berniaga dalam online shop x boleh success tau..Ika sebagai contoh..So i pun ingin berjaya sepertinya.Alhamdulillah sekarang ni pun permintaan makin bertambah untuk produk i di blogshop shawlsayucinta.Hope one day i akan success seperti ika..
IKA RADIUSITE
Kesimpulannya 2 wanita (anak muda) hebat ini telah berjaya dalam bidang masing2 dan memberi inspirasi kepada anak2 muda yang lain.Yang masih tercari2 arah hidup..
Semoga Success Selalu kepada anda berdua..

4 comments:

AeNa Helaena said...

yes. i adore them too. plus u ayu.. sis ayu pn sgt berjaya dlm bisnes on9.. ;)

Shawl's@ayucinta said...

Aena : tq dear...but hope 1 day ayu boleh jd seperti mereka..:)

Anonymous said...

salam..bole tahu tak tempat supplier yg u jmpe ieka?thanks:)

Rina Salleh said...

thanks dear:) baru terjumpa baca