Saturday, October 9, 2010

AYU & FAREEDA.

Salam semua... Rajin sungguh aku update blog sekarang ni ye.Boleh dikatakan sehari 2 or 3 update..hik3..ni sebab aku ada mood..buat aku x de mood jangan harap aku nak update..nak buka blog ni pun malas.. Haa siang tadi aku pegi jalan2 dengan hubby..jalan2 sambil cuci mata..jalan2 depan Gulatis dekat star prade tu aku nampak Tudung Fareeda..Wahhh aku teruja jugak tengok..Aku pun masuk dan pilih2 tudung fareeda..sebenarnye aku beli pun ada sebab juga..ekeke..aku teringin nak masuk Pencarian Model Fareeda paper KOSMO tu..tapi aku ni x cantik..rupa pun tak ada..dalam gambar lain luaran lain..tapi insyaallah..aku nak try tengok..mana tahu ada rezeki..ekeke...betul x??Tuah ayam nampak dikaki tuah manusia...ha sape nak jawab..lalala...abaikan story diatas ye.. So time nak beli ni ya allah punyala susah nak pilih..banyak sangat warna..murah pun murah..semalam aku ada tengok 1 blogshop..dia jual untuk shawls macam yang aku beli ni sehelai rm110...aku beli kat situ rm100 utk 2 helai dengan harga sehelai rm58..Wahhh bestnye..ape lagi aku pun ambikla 2 helai..warna pink dan warna biru.**tak sabar nak pakai ni pergi opis.hik3.. Then dalam keta tanpa kesabaran yang minimum aku pun tukar pakai shawls tu..salin dalam keta je..hahaha...then snap2 pix..hubby aku gelak je tengok gelagat aku..lawakkan.. Balik je rumah terus snap gambar...hahaha..best sangat tau pakai..murah pun murah.. Jomla tengok gambar dibawah..hik3..
Budak gemok.. Dalam kereta..ekeke..sempat tu salin..

No comments: