Saturday, August 7, 2010

STudENt UUM wIF mE..

Salam..semalam aku didatangi oleh 3 orang student UUM yang cantik dan cute..Dorang datang sebab nak interview aku berkaitan dengan bussiness online ni..wahh walopun hanya student tapi aku rasa macam wartawan surat khabar metro pulak interview aku..haha..prasan..
Macam2 soalan yang ditanya dan alhamdulillah aku boleh menjawabnya.Ni student yang kedua yang interview aku.b4 ni studeng UTM kalau x silap.tapi student UTM tu hanya interview dalam facebook je.
Kepada anis,bella n sorang lagi akak lupa la..tq ek sebab sudi mai umah akk yang x seberapa ni.nanti rumah akk da siap jemputla datang ye..raya ni nak datang pn boleh..hehee..
kepada mereka yang rasa nak interview ayu sila2kanlah...hik3.
jom layan gambar dibawah ni..
sangatlah tembam budak tengah tu.tenggelam budak kiri n kanan ku tu..
tulis jangan x tulis..
kite gosipkan..kan..
alamak nampak dapur umahku..
kesian dorang..duk bawah je..
lawak apela yang digelakkan anis tu..anis rupanya dalam facebook.cari la..

No comments: