Thursday, August 5, 2010

Dara.COM

Salam..dara.com..sape pernah bace majalah ni..haa..nilah satu2nye majalah yang banyak memberi tips cara nak pakai tudung/selendang..pilih baju yang cantik2..best sangat tau..sebenarnye aku da lama baca dara.com ni ..masa awal2 majalah ni keluar..masa tu x berapa popular lagi..dan masa tu jugak aku masih anak dara..hehehe..tapi kini walaupun sudah hilang status gelaran anak dara tu aku tetap membacanya..best..kdg2 kalau aku p beli majalah ni orang pandang aku semacam je..biarlah ape orang nak kata yang penting aku boleh beli n baca..
Kat bawah ni adalah cover majalah DARA.COM isu tahun 2010..cantik kan..
warna warni dan meriah..
IRINE NADIA yang comel jadi cover..besttt...

No comments: