Sunday, November 29, 2009

Movie JALANG yang Macam HamPEh..

Salam sume..
aishhhh aku confirm menyesal tengok MOVIE JALanG...mengarut.membosankan.hampeh.sume yang negative ade dalam MOVIE ni.menyampah aku tengok.da la tu pelakon utama filem tu macam dgn ape lagi.mcm tu je filem die.DRAMA kat tv best lagi.
OPSS...Mesti korang tertanya tanya kalo da x syiokk napa aku tengok...
actually tujuan AKU pegi tengok wayang bukan nak tengok movie JALANG tu.Tapi nak tengok 2012.tapi sumer tiket da habis.tinggal midnite show jer.x kanla nk tengok midnite.malas aku.baik aku balik tidur.aku pun tanya hubby aku.'abang nak tengok muvie ape?2012 da sold out'..hubby aku kate ' ikut sayangla'..aku pun nak mintakla Senario pastu hubby aku kate JALANg..so aku pun belila tiket..
dari awal cite mmg da bosan.buatkan aku nak tido.patutla muvie malaysia x laku kalo setakat mcm tu je.
so mulai aritu aku da tekad kalau muvie MALAYSIA yang x best dan tengok pelakon pun mcm hampeh aku x kan tengok dah..rugi duit aku jer..PULANGKANN DUIT KAMIII...:(

6 comments:

sue_pinky said...

xbest ek cite ni?
psau ckur best utk dlyn..
akak try la tgk..
huhuhuhuh..

JIVEBUMZ said...

la yeke? nasib baik tak berminat nak pi tgk yer

خير الأنوار a.k.a kayrolldin said...

baru nak gi tgk. naseb baik.. tp pisau cukur best jer..

amieyumie said...

hahaha~
smalam pon my friends cakap pasal cite ni~
memang sangat mengarot dgr dr dia citer~
citer camtu pon leh wat filem ke??

ayucinta said...

ya2..cite yg paling mengarut penah ayu tonton..
drama kat TV best lagik..:)

NAJIBAH..:^_^:.. said...

cter owg msia jarang de yg best kan kak ayu..setakat ni nur kasih kot yg antara best gak tuk dilayan..coz de ciri2 filem dr negara islam cket..ni x ngarut2 je..

bek layan cter korea..lg best..hik22~:)