Sunday, November 29, 2009

AIDILADHA BERSAMA HUBBYKU...HIJAUUU THEME..

AIDILADHA WIF MY HUBBY.
ALL FIRST TIME.
AIDILFITRI.AIDILADHA.BIRTHDAY.
ALL FIRST TIME AKU sambut SEBAGAI SUAMI ISTERI.hehehhe..:)
I LIKEEEE.....

Movie JALANG yang Macam HamPEh..

Salam sume..
aishhhh aku confirm menyesal tengok MOVIE JALanG...mengarut.membosankan.hampeh.sume yang negative ade dalam MOVIE ni.menyampah aku tengok.da la tu pelakon utama filem tu macam dgn ape lagi.mcm tu je filem die.DRAMA kat tv best lagi.
OPSS...Mesti korang tertanya tanya kalo da x syiokk napa aku tengok...
actually tujuan AKU pegi tengok wayang bukan nak tengok movie JALANG tu.Tapi nak tengok 2012.tapi sumer tiket da habis.tinggal midnite show jer.x kanla nk tengok midnite.malas aku.baik aku balik tidur.aku pun tanya hubby aku.'abang nak tengok muvie ape?2012 da sold out'..hubby aku kate ' ikut sayangla'..aku pun nak mintakla Senario pastu hubby aku kate JALANg..so aku pun belila tiket..
dari awal cite mmg da bosan.buatkan aku nak tido.patutla muvie malaysia x laku kalo setakat mcm tu je.
so mulai aritu aku da tekad kalau muvie MALAYSIA yang x best dan tengok pelakon pun mcm hampeh aku x kan tengok dah..rugi duit aku jer..PULANGKANN DUIT KAMIII...:(