Thursday, October 8, 2009

New Stuff Aku beli..Skirt Labuh..hik3..

Salam sume..
hehhehee..tengokla ape yang aku beli tadi..almaklumlah dapat gaji..hehhee..
da lame sebenarnye aku x beli brg2 gini..asyik beli shawls je..huhuhu..
skirt labuh tu aku beli kat Maju Junction..ape ntah nama kedainye..harga??
Biarla rahsia...:)
Kemeja tu aku beli kat SOGO..
susah betol nak cari kemeja yang matching dgn Skirt aku tu..huhuhu...
lastly jumpe gak...walaupun x brape nk lawa tp tuk sementara aku nak pakai p opis boleyla..balik ni cari shirt ke ape ke..hehhee...
KAWAN2 esok aku balik KEDAHHHHHH...yEEEeeehaaaaaaaaa....
dan Ari ISNIN ni aku ambik cuti..so lame sikit aku duk dengan hubby ku..
tapi tadi hubby aku msg die kate ari ahad ni die kena keje 24 jam..
ohhh tidakkk..
tido umah mak akula jawabnye..
takot nak duk sorang kat umah..
okala..aku stop sini dulu ek..
esok aku tunjuk bile aku da pakai stuff baru aku tu..hehehe..
k...tata..SALAM...

7 comments:

Cik Wanie said...

wah cantik sungguh baju tue,
mmg kena ngn skirt tue dear...

yeah yeah,
ada org tue nak blk Kedah,
hope blhla jumpa kannn

piNky LuCiA said...

waaaa... cantiknya skirt ni.. nak jugakkk... huhu

selamat berbulan madu.. hehehe

Shawl's@ayucinta said...

tq Cik Wanie..tapi problemnye huhuhuhu x pakai pun..bile da pakai skirt dgn kemeja tu jadi x lawa plak...hehehe..skirt tu elok dipakai dgn baby tshirt jek..kalo dgn kemeja x lawa sbb kemeja kan besar skit..skirt tu da kembang..so x pakai le skirt tu..baru nak tunjuk kat hubby..hahaha...

piNky LuCia>>>ala x bulan madu lagik..huhuhu..bulan 12 ni baru nk gi bulan madu..hehehhe...:)

JIVEBUMZ said...

berkenan ar skirt tu lawa!

Shawl's@ayucinta said...

bellila satu Jivebumz..:)

ayuni said...

ayu skirt tu cntik la...
bpe erk hrga dia???
nk beli gak sbb sy brknan sgt..hehehe

ayuni said...
This comment has been removed by the author.