Monday, October 5, 2009

Korang nak tau x semalam aku nangis ke x??

Walaupun mengantuk sempat lagi pos
Salam sume..
Emmm..semalam time hubby aku hantar pergi stesyen bas time naik bas aku x nangis dan odw nk pergi stesyen bas sepatah ape pun aku x cakap dgn die..
nak tahu nape??kite org ade selisih faham sikit..sedih aku..huhuhuhu..sampaila aku naik bas langsung x cakap ape..aku juz salam n terus naik bas..dalam hati dan diri rasa menyesal dan berdosa pun ada..emmm..huk...huk..huk..
sepanjang bas bergerak aku langsung x sedap hati..aku nangis sendirian dalam bas tu...nasib baik gelap..dan nasib baik aku duk single sit..
lepas tu aku msg hubby aku..mcm2 aku msg die cume reply dahla tido..huhuu..sakit hati aku..lepas tu aku kol die die x angkat..lastly die angkat gak pas kena ugut dgn aku..huhuhu..ganas gak aku ni..lepas kena bebel dgn dia n dipujuk aku pun baik balik dengan hubby aku..lepas tu baru la aku boleh tido..sedar2 da sampai kat Slim River..
aku tertido sampaila masuk tol Duta..Pukul 6 pagi aku sampai dekat pudu n relex2 kejap pukul 6.30 aku naik train terus ke Stesyen Bandaraya untuk pergi kat opis..mengantuk usah dikatela..so memandangkan T.A akux de aku pun masuk bilik dia n tido kejap..sedar2 da pukul 8.30 pagi..aku keluar pergi tempat aku..tapi aku rase letih sangat..aku pun masuk balik bilik T.A aku n tido..sedar2 da pukul 12..huhuhuhu...mengulat betul aku..hehehe...
lepas tu bangun2 terus pergi makan kat unit sebelah sebab dorang buat
Jamuan Hari Raya..
Lepas je makan aku siapkan diri n terus pergi ambil stok shawls yang orang oder..dan sekarang aku da kat opis untuk update blog ni..masih mengantuk lagi aku ni..adoiiii...cepatla pukul 4.30 ptg..nak balik tidooo....ZZZzzzzzzz...

7 comments:

diLL said...

susahnyer sis mcmne..ble mawu trnsfer nih..???ihihi

atiQah adNan said...

minta laah tukar dear..
susah sangat nak ulang alik..

Cik Wanie said...

Ala biasalah dear,
adat bila dah berkahwin kan,
gaduh2 manja namanya tue..

yang,
nanti kalau blk sini,
bgtau lah Cik Wanie,
blh kita jumpa,
hik hik hik..

piNky LuCiA said...

ssh kan kalau gaduh.. tak suka gaduh or selisih faham.. huhu

ayucinta said...

betol tu cik wanie..hujung minggu je boleh gaduh..hari lain duk jauh..hehehe..

cik wanie duk as kat mane??
kalo rajin datangla umah kite kat Kuala Kedah..

Da buat da surat pertukaran tapi x dapat lagik..:(
Da x larat da nak berulang..

Cik Wanie said...

ok dear,
nie no wanie 0125224553,
nanti kalau blk sini bgtau lah,
blhh ar juma2 kan,
hik hik hik...

usaha lagik supaya dpt transfer,
wanie akn doakan tuk ayu ok;)

ayucinta said...

ok cik wanie..tanx ek..