Saturday, October 3, 2009

Aku dikata perempuan x guna dan jual muka??

Salam semua.. sebenarnye aku tengah hangin satu badan ni.. kat sorang mamat yang namanya PAKATAN RAKYAT MALAYSIA KEDAH.. akku adalah hantar satu post bulletin.. kat bawah ni adalah buletin yg aku pos kat MYSPACE.. As Salam semua.. sihat ke lepas raya ni?? amboi tajuk diatas..keraskan bunyinye.. emm..sbnrnye da lama aku nk post tapi malas dan x berkesempatan.. FIRSTLY aku nk buat peringatan pada mana2 lelaki yang ajak aku sembang about SEX o sewaktu dengannye..aku cukup pantang dengan perkara tu..plzz hormat aku sbg seorang WANITA k.. SECONDLY,kepada yang nak ajk bercinta dan sewaktu dengannya..disini aku nak bagitau yang aku DAH KAHWIN..kepada yang x percaya plzz tengok pix..berapa banyak pix yang aku letak x kan x percaya lagi..soalannye..BETOL KE DA KAWEN??tension je nk jawab..x kanla aku nak tipu..nak pura2 kawen..x de maknanye.. THIRDLY..kepada yang mintak FUN NUMBER N YM..kpd lelaki aku mmg x kan bagi...dan no yang aku sertakan kalo pernah ternampak tu .tu hanyalah no untuk blogshop ku..so x pyhla nak msg2 nk berkenalan le apa le...hope fhmla ye.. FOURTHLY..kepada lelaki kalo nak komen pix o komen biase hormat org ye..x payah nak komen merapu..komen tu aku x akan APPROVE..dan korang jugak akan aku delete sebagai kawan.. KEPADA SEMUA INI ADALAH MYSPACE UNTUK SHAWLS..SO KPD YANG AKU X BALAS KOMEN O SEWAKTU DGNNYA AKU MINTAK AMPUN DAN MAAF DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI..AKU BUKAN SOMBONG TAPI AKU PERLU MEMBALAS SEMUA KOMEN DAN MSG DARI CUSTOMER AKU... TUJUAN AKU BUKA MS NI ADALAH UNTUK BERNIAGA DAN BUAT YANG SEBAIKNYA..NANTI KALO BARANG X SAMPAI RAMAI YANG SALAHKAN AKU.. SO HARAP KORANG SUME FAHAM EK.. Okla..be4 aku stop aku nak mintak maaf kalo aku terkasar bahasa..da lama aku pendam dan sabar tp kesabaran aku pun ada hadnye.. TANX 4 D ADD,TANX 4 D COMMENT..ill APPRECIATE it..:) YANG BAIK ITU DATANG DARI ALLAH SWT dan YANG BURUK ITU DATANG DARI DIRIKU SENDIRI.. so mamat tu nak tunjuk bagus die komen la kt bulletin aku.. Pakatan Rakyat Negeri K… Mohd Rizal Haji Daud Online Now! Oct 3, 2009 2:11 PM just delete akaun u.make a new web for ur biznez,thats is..the best solution...kalau i jadi hubby u,mahu i hamput....jadilah isteri solehah....byk jalan lain kalau nak kaya,ok?? Salam Aidilfitri dari aku,Ahli Pakatan Rakyat Negeri Kedah DarulAman... aku x marah aku juz ckp hubby aku x bz bodi ko jgnla nk bz bodi.. die maki aku n kate aku x tau malu..nak jual muke kat myspace ni n mcm pelaq..ya allah..mengucap aku dngar perkataan tu..die kata aku buat malu rakyat kedah sbb jual muke kat myspace..habis rakyat kedah yang lain mcm mane??bile pk balik mcm budak2 plak..tp umo da 30 tahun..aku malas nk gaduh so aku pun blockla die.. ntahla..mybe sbb aku x balas komen2 yg dorang hantar..dorang sanggup komen mcm tu kat aku.. dari saat ni aku serik lagi tuk approve insan yang bergelar lelaki kat dlm MYSPACE aku..so kpd lelaki2 x pyhla nk add aku k..cukupla HINAAN korang terhadap aku..

5 comments:

JIVEBUMZ said...

ya allah ciannye ayu sabar ek itu sume orang2 yg dengki dengan kamu k tak payah layan dorang langsung k

piNky LuCiA said...

ayu.. sabar eh.. setiap yang berlaku ade hikmahnya.. huhu

arezura said...

rasenye lelaki tu..opps bkn lelaki..die lbh bgs d pgl jantan..jantan tu sakit otak kot...jantan nie cm tulah klu die x pat ape yg die nak mule lah nak mengarut n mencarut yg bkn2...dlm otak tu penuh ngan sex jer..die ingat pompuan nie semua tmpt lps nafsu gile die agaknye...klu nak yg cm tu cr ar gro2 tu kan...
heyy..mrah tul ngan jantan2 cm tu..x gune lgsg...
klu die lelaki die x mcm tu...

Shawl's@ayucinta said...

ayu mmg sbr ni..sbb tu la mulai saat ni ayu x kan approve lagi lelaki yg add ayu..so maaf la ye pd sume lelaki..
CUkupla Penghinaan korang kat ayu..

Fyzal said...

memang ada manusia tak reti bahasa camtu..

tambah lagi.. namapun Pakatan Rakyat..

Fyzals Territory