Sunday, October 18, 2009

Picture Jamuan Raya Cawangan Arkitek Gaya 60 an..

Tarikh : 16 Oktober 2009
Tempat : Dewan Besar Menara TIMA,Kuala Lumpur
Penglibatan : Semua Unit Dari Cawangan Arkitek,IPJKR Malaysia
Poster Jamuan Raya Cawangan Arkitek
Dengan Group Unit Rekabentuk Kesihatan 1 Cawangan Arkitek IPJKR
Group URBFK 1 berlatarbelakangkan props dolu-dolu..

Thursday, October 8, 2009

New Stuff Aku beli..Skirt Labuh..hik3..

Salam sume..
hehhehee..tengokla ape yang aku beli tadi..almaklumlah dapat gaji..hehhee..
da lame sebenarnye aku x beli brg2 gini..asyik beli shawls je..huhuhu..
skirt labuh tu aku beli kat Maju Junction..ape ntah nama kedainye..harga??
Biarla rahsia...:)
Kemeja tu aku beli kat SOGO..
susah betol nak cari kemeja yang matching dgn Skirt aku tu..huhuhu...
lastly jumpe gak...walaupun x brape nk lawa tp tuk sementara aku nak pakai p opis boleyla..balik ni cari shirt ke ape ke..hehhee...
KAWAN2 esok aku balik KEDAHHHHHH...yEEEeeehaaaaaaaaa....
dan Ari ISNIN ni aku ambik cuti..so lame sikit aku duk dengan hubby ku..
tapi tadi hubby aku msg die kate ari ahad ni die kena keje 24 jam..
ohhh tidakkk..
tido umah mak akula jawabnye..
takot nak duk sorang kat umah..
okala..aku stop sini dulu ek..
esok aku tunjuk bile aku da pakai stuff baru aku tu..hehehe..
k...tata..SALAM...

Monday, October 5, 2009

Kenapa malam ni malam yang membosankan aku??

Salam semua..
waduh bosan sungguh malam ni..huhuhu.. kenape ek..kalo duk kat alor setar boleh gak sembang2 dgn hubby..hubby pun terpaksala layan kerenahku yang manja ni..huhuhu..tapi sekarang ni aku sorang2 kat rumah kat kl ni..sedey nyee..nak duk dgn hubby..:(ohh tidakkk... YA ALLAH..CEPATKANLA PERMOHONAN AKU UNTUK KEMBALI KE KEDAH...

Korang nak tau x semalam aku nangis ke x??

Walaupun mengantuk sempat lagi pos
Salam sume..
Emmm..semalam time hubby aku hantar pergi stesyen bas time naik bas aku x nangis dan odw nk pergi stesyen bas sepatah ape pun aku x cakap dgn die..
nak tahu nape??kite org ade selisih faham sikit..sedih aku..huhuhuhu..sampaila aku naik bas langsung x cakap ape..aku juz salam n terus naik bas..dalam hati dan diri rasa menyesal dan berdosa pun ada..emmm..huk...huk..huk..
sepanjang bas bergerak aku langsung x sedap hati..aku nangis sendirian dalam bas tu...nasib baik gelap..dan nasib baik aku duk single sit..
lepas tu aku msg hubby aku..mcm2 aku msg die cume reply dahla tido..huhuu..sakit hati aku..lepas tu aku kol die die x angkat..lastly die angkat gak pas kena ugut dgn aku..huhuhu..ganas gak aku ni..lepas kena bebel dgn dia n dipujuk aku pun baik balik dengan hubby aku..lepas tu baru la aku boleh tido..sedar2 da sampai kat Slim River..
aku tertido sampaila masuk tol Duta..Pukul 6 pagi aku sampai dekat pudu n relex2 kejap pukul 6.30 aku naik train terus ke Stesyen Bandaraya untuk pergi kat opis..mengantuk usah dikatela..so memandangkan T.A akux de aku pun masuk bilik dia n tido kejap..sedar2 da pukul 8.30 pagi..aku keluar pergi tempat aku..tapi aku rase letih sangat..aku pun masuk balik bilik T.A aku n tido..sedar2 da pukul 12..huhuhuhu...mengulat betul aku..hehehe...
lepas tu bangun2 terus pergi makan kat unit sebelah sebab dorang buat
Jamuan Hari Raya..
Lepas je makan aku siapkan diri n terus pergi ambil stok shawls yang orang oder..dan sekarang aku da kat opis untuk update blog ni..masih mengantuk lagi aku ni..adoiiii...cepatla pukul 4.30 ptg..nak balik tidooo....ZZZzzzzzzz...

Sunday, October 4, 2009

Program Hari Ni..Mkn Pizza Dgn Hubby ku B4 Balik KL malam Ni..

Salam Sume..
Nila program aku hari ni..
awal pagi aku bangun dan tunggu hubby aku pergi keje..
lepas tu terus on9 Fb n update blogshop aku n blog personal aku ni..
aku tunggu hubby aku balik sebab nak ajak die pergi Jamuan Hari Raya dekat Pejabat Belia dan Sukan Daerah Kota Setar..
tunggu punya tunggu pukul 2.15 kami keluar..
Sebelum tu singgah Pejabat Pos sebab nak pos shawls dekat Angah..
dalam pukul 3 kami sampai dekat Perkarangan PBSD Kota Setar..Sedeynye da habis..kerusi pun dorang da kemas..makan je la koteow tonggek yang tinggal.Lepas tu balik rumah mak aku kejap yang dekat dgn PBSD KS tu..Jumpa adik kesayanganku..aLIa..rindu kat die..pas tu pergi Hantar barang-barang pengantin yang aku pinjam dkt butik cu dkt Jalan Teluk Wan Jah..Tanx Cu..Last minute punye pinjam..Cadar,Kain tirai belakang n bunga-bungaan Cu cuma ambik rm50 je..Murah x??hehehe..
Lepas tu pergi rumah mak aku balik sbb hantar adikku..Dalam odw balik aku n hubby singga Pacific sbb aku nak beli movie Tsunami..dpt gak cite tu..balik KL ni boleh tengok..lepas tu odw nak balik singgah pergi Pizza Hut..aku da janji dgn hubby ku nak belanja die..so kite org pun oderla set yg boleh makan untuk 2 org..AKU MKN 2 KEPING je..hubby ku habiskan sumenye..huhuhu..da x mampu perut ni nak terima..lepas tu da balik singgah umah mertuaku kejap...
Sekarang ni da dekat rumahku..pukul 11 mlm ti nak keluar pergi Shahab Perdana..nak balik KL..huhuhu..tinggal lagi hubbyku..beginila hidupku..setiap mlm ahad je terpaksa bergerak balik ke KL..huhuhuhu..sedeynye..adakah aku menangis kejap lagi seperti setiap minggu??
Kite tunggu Post aku esok ek...
SEBELUM KELUAR TANGKAP PIX DULU..HOBI AKU..LALALLA..

Tutorial: CARA2 MEMAKAI SHAWLS

Klik kalo x jelas ek.. Kalo nak tengok lebih banyak lagik cara pakai shawls bolehla klik blogshop shawls@AYUCINTA..

Saturday, October 3, 2009

Aku dikata perempuan x guna dan jual muka??

Salam semua.. sebenarnye aku tengah hangin satu badan ni.. kat sorang mamat yang namanya PAKATAN RAKYAT MALAYSIA KEDAH.. akku adalah hantar satu post bulletin.. kat bawah ni adalah buletin yg aku pos kat MYSPACE.. As Salam semua.. sihat ke lepas raya ni?? amboi tajuk diatas..keraskan bunyinye.. emm..sbnrnye da lama aku nk post tapi malas dan x berkesempatan.. FIRSTLY aku nk buat peringatan pada mana2 lelaki yang ajak aku sembang about SEX o sewaktu dengannye..aku cukup pantang dengan perkara tu..plzz hormat aku sbg seorang WANITA k.. SECONDLY,kepada yang nak ajk bercinta dan sewaktu dengannya..disini aku nak bagitau yang aku DAH KAHWIN..kepada yang x percaya plzz tengok pix..berapa banyak pix yang aku letak x kan x percaya lagi..soalannye..BETOL KE DA KAWEN??tension je nk jawab..x kanla aku nak tipu..nak pura2 kawen..x de maknanye.. THIRDLY..kepada yang mintak FUN NUMBER N YM..kpd lelaki aku mmg x kan bagi...dan no yang aku sertakan kalo pernah ternampak tu .tu hanyalah no untuk blogshop ku..so x pyhla nak msg2 nk berkenalan le apa le...hope fhmla ye.. FOURTHLY..kepada lelaki kalo nak komen pix o komen biase hormat org ye..x payah nak komen merapu..komen tu aku x akan APPROVE..dan korang jugak akan aku delete sebagai kawan.. KEPADA SEMUA INI ADALAH MYSPACE UNTUK SHAWLS..SO KPD YANG AKU X BALAS KOMEN O SEWAKTU DGNNYA AKU MINTAK AMPUN DAN MAAF DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI..AKU BUKAN SOMBONG TAPI AKU PERLU MEMBALAS SEMUA KOMEN DAN MSG DARI CUSTOMER AKU... TUJUAN AKU BUKA MS NI ADALAH UNTUK BERNIAGA DAN BUAT YANG SEBAIKNYA..NANTI KALO BARANG X SAMPAI RAMAI YANG SALAHKAN AKU.. SO HARAP KORANG SUME FAHAM EK.. Okla..be4 aku stop aku nak mintak maaf kalo aku terkasar bahasa..da lama aku pendam dan sabar tp kesabaran aku pun ada hadnye.. TANX 4 D ADD,TANX 4 D COMMENT..ill APPRECIATE it..:) YANG BAIK ITU DATANG DARI ALLAH SWT dan YANG BURUK ITU DATANG DARI DIRIKU SENDIRI.. so mamat tu nak tunjuk bagus die komen la kt bulletin aku.. Pakatan Rakyat Negeri K… Mohd Rizal Haji Daud Online Now! Oct 3, 2009 2:11 PM just delete akaun u.make a new web for ur biznez,thats is..the best solution...kalau i jadi hubby u,mahu i hamput....jadilah isteri solehah....byk jalan lain kalau nak kaya,ok?? Salam Aidilfitri dari aku,Ahli Pakatan Rakyat Negeri Kedah DarulAman... aku x marah aku juz ckp hubby aku x bz bodi ko jgnla nk bz bodi.. die maki aku n kate aku x tau malu..nak jual muke kat myspace ni n mcm pelaq..ya allah..mengucap aku dngar perkataan tu..die kata aku buat malu rakyat kedah sbb jual muke kat myspace..habis rakyat kedah yang lain mcm mane??bile pk balik mcm budak2 plak..tp umo da 30 tahun..aku malas nk gaduh so aku pun blockla die.. ntahla..mybe sbb aku x balas komen2 yg dorang hantar..dorang sanggup komen mcm tu kat aku.. dari saat ni aku serik lagi tuk approve insan yang bergelar lelaki kat dlm MYSPACE aku..so kpd lelaki2 x pyhla nk add aku k..cukupla HINAAN korang terhadap aku..

Thursday, October 1, 2009

Korang nak tau x cerita disebalik kenduri kawenku??hehehe..

Salam semua.. eh..da brape banyak pos da aku pos baru nak post psl kenduri kawen ku?? Actually kenduri kawenku yang baru lepas tu berjalan dengan lancar..bermula pada malam kenduri hinggala ke hari kenduri..semuanye berjalan dengan lancar.. seperti yang sedia maklum kenduri ku sama hari dgn my hubby..so pukul 3 petang dorang datang untuk bawak ku pergi ke umah pengantin lelaki..so tibe disana pukul 3.30 petang..ramai jugak yang ikot aku..hehehe..sepanjang perjalanan sebelum smpai umah pengantin yang lebih kurang 20 minit tu adala perkara yang x diingini berlaku..lampu isyarat rosak..so yang ekori keta aku (keta pengantin) ramaila yang terlepas..so ada yang sesat dan terlajak..pastu sampai je kat umah pengantin kena jalan masuk dalam sbb lorong kecik nk masuk dengan keta..so berarakla kami..ramai da yang menunggu ketibaan kami tu..bile nak sampai je kat rumah pengantin nak pergi ke meja makan sekali adela sorang pakcik tu letupkan mercun bola..kuat gile..pas tu yang dia letupkan lagi hinggala serpiham mercun bola yang meletup tu terkena kat tangan aku..perghh darah meleleh..aku menahan kesakitan..sambil menahan darah dengan tisu aku buat muka selamba..lepas tu sampai kat meja makan aku gitau kat hubby ku tangan aku kena mercun..lepas tu terpaksala makan dalam kesakitan..n terpaksala senyum sbb org nak tangkap gambar..walaupun tangan ku sakit ya amat..pas tu aku letak minyak gamat..esok tu luka pun kering..tula pengalaman aku bertandang ke rumah hubby..lawak pun ade..hehehee... muka orang tahan sakit..:)