Monday, August 10, 2009

Kursus Making Model Kat Ilham Resort,PD..mcm2 Cerita..nak tahu..Jom Bace..

Salam semua.. korang sume sihat ke?? sebenarnye da lama nak update blog ni tapi terasa malas la sangat dirini.. ape nak jadi ni ayu..emmm.. Firstly aku nak cerita pasal aku p kusus Model Making kat Port Dickson.. Aku dan yang lain bertolak ke PD pukul 11.30 pagi di depan Menara Tima..opis aku la tu..so sampai kat sana dalam pukul 1.30 tngahari..dekat je..da lama rasanya aku x ke PD..last pegi masa konvo kat sana tahun 2006 lepas...tapi aku tengok PD tetap mcm tu..x berubah pun.. Bile da sampai kami pun cek in la biliik..kami dapat sorang satu rumah..dalam rumah tu ada 3 bilik..so dalam setiap bilik kena duduk 2 orang..so aku duduk dengan Kak Noor..Masa malam pertama x ade lagi kejadian yang tidak diingini.Untuk kursus ni aku satu kumpulan dengan Saniah,Abg Sudin,Asri dan Abg Din..Kami pun mula buat model sampaila ke pukul 3pagi macam tu.. Hari kedua aku bangun mandi...aku da yakin sangat pintu tu aku kunci..tapi dalam duk tengah mandi tu tibe2 pintu terbuka..terkejut aku..dengan badan yang basah aku pun jerit panggil kak noor..aku jenguk kat pintu emm x de sape pun..aku cepat2 lap dan keluar..pas tu aku panggil kak noor..aku tanya kak noor ada buka pintu toilet x..kak noor kate x sbb die duk iron baju kat bilik sebelah..emmm sape yang buka pintu ek... lepas tu bile malam kami kena ke dewan untuk sambung buat model yang x abes lagi...tuk pengetahuan semua dewan yang aku duduk ni depan pantai yang luas..siang memang cantik..tapi malam jadi seram.. dalam duk buat model tu saniah ajak aku pegi toilet..aku pn pegi toilet dan basuh tangan..kire lama jugakla kami dalam toilet tu..duk bergosip..pastu saniah kate die nak masuk toilet..belum sempat dia masuk toilet tibe2 salah satu toilet dalam tu kuncinye berbunyi 3 kali..macam org nk buka kunci toilet tu..aku pandang saniah,saniah pandang aku..ape lagi kami lari pecut 1000m..masuk dalam dewan semua orang tengok kammi..muke kami masing2 pucat..dorang tanye nape..saniah da nak nangis..huhuhuhu..pastu pukul 3.30 pagi kami balik nak tido punyala takot..huhuhuhu.. macam2 peristiwa yang terjadi di situ..ade yang nampak pompuan rambut panjang pakai baju putih dekat sliding doorla,tv terbuka sendirila..memang menyeramkan.. ohhh aku x kan pegi lagi tempat tu..cukupla sekali...

1 comment:

miss hirose said...

waaa beshnye..
cantikla shawl pelangi akak tu..hehe