Thursday, July 30, 2009

Rase Macam Nak Baby..:)

Salam semua.. halluuu..... Wah tajuk kat atas..hehehe..sebenarnye sejak dua menjak ni aku teringin sangat nak baby..x sbr rasenye kalo ade baby sendiri..aku gitau hubby aku..emm dia kate sabarla sayang..kalo ade rezeki adela..manela tahu aku bunting pelamin nanti..yela..aku kan baru akad nikah..naik pelaminnye belom..insyaallah bulan 9 ni..23hb 9..mane tahukan sanding bertiga..wahhh bestnye...:) memandangkan aku begitu berminat nak dapatkan baby so aku banyakla membeli majalah yang berkaitan dengan wanita ni..macam mane nak dapatkan baby..almaklumlah aku dan hubby aku ni masih lagi dalam pembelajaran..belom lagi dapat pointer 4.00..hehehe.. so aku banyakkan dengan membaca dan bertanya. emmm...sejak aku masuk sampaila sekarang aku masih belom dapat keje yang sepatutnye aku lakukan..(Juruteknik Senibina)..mybe x berape ade projek kot..so aku lebih banyak minit surat dan buka fail..tapi okla..leh belajar jadi P/T..:)dan sekarang aku dah pindah tempat duduk..sekarang ni tempat yang aku duduk best sikit sbb tempatnye privacy berbanding dengan tempat dulu yang very d open..so aku suke tempat ni..kalo aku tido ke,mengulat ke sape x nampak..hehehe..ishhh..x baik..pade sume jangan ikot cara aku ni ek.. TEMPAT BARU AKU..:) semalam aku ditugaskan oleh bos Pn Haslina untuk pergi kursus di ILHAM RESORT,Port Dixson..KURSUS JURUTEKNIK SENIBINA- MODEL MAKING..aku ganti tempat Kinnari..memandangkan aku belum cukup 7 hari lagi kursus so aku pergila..kursus tu bermula nex wik 4/8/2009 hingga 7/8/2009..emm leh gak jalan2..lame da x pegi PD..dulu time study kat Poli PD sampai naik bosan..tapi sekarang rindu plak tempat tu...so nex wik aku pergi dengan staff JKR yang lain..mybe akan pergi menaiki bas yang disediakan.. so memandangkan aku nak pergi kusus dis week..aku ingat nak je balik kedah esok(JUMAAT)..tapi hubby aku kate x payah...dia kesian kat aku..letih semalam (RABU) sampai kl pun x abes lagik..emmm..tengokla macam mane..tapi aku rindu kat hubby aku..aku gak rindu kat adik aku alia..emmm...bilala aku dapat posting balik kedah ni..adussss..aku da x berdaya nak berulang tiap2 minggu...letih...7 jam dalam bas every week... MY LOVELY HUBBY wahhh tetiba je aku rajin menaip ni..dala aku mengulat..hehehe..myspace pun x leh on9kna block...mcm manela penjualan shawls aku tu...adushhh...okla...c u agin...

2 comments:

Rara said...

besh woo ad baby..ehehhe

ayucinta said...

nak jugak rara..hehehhe..