Monday, July 20, 2009

Hanya Sekejap Bersama Hubbyku..

Salam sume.. Hallluuu.. kejap je aku rasa bercuti di kampung..tup2 aku da kna balik kl..huhuhu..sedey je.. setiap kali balik naik bus nk betolak ke kl air mataku pasti kuar..aku sebak.. 2 hari balik kedah rase macam 2 jam je.. bulan depan da nak masuk bulan puasa..aku teringin nak same2 dengan hubbyku pergi pasar ramadhan...mintak2la aku dapat posting be4 puasa ni..:( untuk pengetahuan sume..unit aku iaitu Cawangan Arkitek dan siapkan surat postingku..This week dorang akan hantar dekat Kementerian..emmm..mintak2la dorg dpt mempertimbangkan semua alasan yang aku bagi.. ABANG I MIZ U SO MUCH...

1 comment:

JIVEBUMZ said...

wah ayu mintak tukar yer.. elok la tu siap terpaksa ulang alik berjauhan dah la baru2 kawen kan :d