Wednesday, July 22, 2009

Ganti tempat P.A..AKU??

Salam sume.. Halluuuuuu.. Wahhh..ganti tempat P.A??PERSONAL ASSISTANT..:) Actually minggu ni kat ofis aku kena ganti tempat P.A..Sebabnye P.A bos pegi kursus kat port dixson smpai kamis ni..last week ari jumaat time aku kat kampung..(ambik CR) Zura kol die cakap suruh aku ganti tempat die..terkejut gak aku..yela mane aku pernah jadi PA..x reti..tepi zura kate just minit surat je yg datang..lepas tu bagi kat bos..so tugas ni aku da biase buat time aku keje kat Belia dan Sukan..so x dela susah sangat..hehehe..lagi best minit surat dari aku kena duk buat drawing..ngeh..ngeh..ngeh..tapi takut gak aku kat bos..emmm...esok da ari kamis..sehari lagi aku jadi P.A..pasni ni nex wik aku jadi technician balik..:) emm..minggu ni hubby aku datang kl..die nak datang dengan mak die..beshnye..rindu same my hubby bucuk ku tu..x sabar rasenye nak jumpa..:)

2 comments:

asna cute said...

pewiitt gambar baby~
dah ada tanda2 ker?
ehem ehem hehehe =))

mEiZ SHA said...

alaaaaaaa tomelnyer si tenit tu.;)
PA tu senang je..saya Pun PA juga.:)