Wednesday, July 1, 2009

CeritA Hantu Dekat Hotel Sg Petani Terjadi Kat AkU...

Salam sume... Halluuuu... wah tajuk kat atas ni...tapi ni bukan rekaan tau..ni btul terjadi kat atas aku dan hubby aku..last week aku dgn hubby aku pegi Sg Petani..kami tidola kat sebuah hotel kat SP tu yang mane hotel tu sangatla popular di seluruh malaysia... kami duk kat tingkat 1..Lepas je check in kite org kuar jln2..sebelum maghrib aku dgn hubby aku pn balik..lepas solat sume dan pas tengok tv kami pn tido..tibe2 je meremang bulu roma aku...aku ckp kat hubby aku..aku cakap takot kat die..mata aku pejam..die pn peluk aku..(ish ayu yg tu pn nk ckp..hik2..)tibe2 je aku dengar org sendawa betul2 kat tepi aku..aku ape lagi..lagila takut..tapi aku x ckp kat hubby aku..last2 die yg tibe2 tanye..SAYANG SENDAWA KE??tekejut aku..aku ingat aku sorg je dengar..hubby aku pun dengar gak..pas tu esok tu hubby aku cite..pas die dengar sendawa tu die dengar pintu bilik aku macam nk dibuka..kruk..kruk..huhuhu..time tu aku da tido..selamat aku da tido...sok tu time nk cek out aku ckp kat hubby aku x mo da tdo kat hotel ni..huhuhuhu..Pengalaman Serammmmm......

3 comments:

didiey ;) said...

heee..sorammm :S

fayaz.. said...

hmmmm...
I guess tht not ghost..but real orang..
real ghost wont sendawa !
real ghost wont give a sound !
like normal people!

next time after check-in...look around in yr room.especially the bath room..coz..it happen to us ..they put a hidden camera..coz they know by looking at both of u (newly wed)..
so...becareful..check first !

farah dalila fishol said...

cam bodoh kan!