Wednesday, July 1, 2009

Aku Kat Kursus Archicadd

Salam sume.. hhallluuuu.. Saje aku nk post entry ni.. korang pernah x dengar ARCHICADD?? Korang suke x lukis bangunan dan buat 3D bangunan..?? Ari Isnin dan Selasa aritu aku pegi Kursus Archicadd dekat HQ JKR..Kat unit Aku Cawangan Arkitek aku dipilih untuk ikuti kursus ni..pada awalnye aku malas jugak tapi bile da ikuti kurus tu bes sangat..walaupun 2 hari je tapi aku banyak belajar..dari buat plan bangunan sampaila ke 3d sampaila buat working drawing..bestt..sumenye senang belaka..hanya dengan satu plan mcm2 aku leh buat.. detail,section...wahh pade mereka yang konfius tu aku sebenarnya cite bab SENIBINA...so sape yg ambik senibina ke atau sewaktu dengannya fahamla kot..hik3...tapi x pela..kite kongsi2 yer..kat bawah ni hasil kerja aku selama 2 hari aku pegi kursus archicadd tu..OK X??

1 comment:

fazemy said...

Wahhh cantik Ayu. Dulu saya ada blaja autocad 3D tu..tp dh lupa nak buat camne. Skrg ni kerja ada lh jugak pakai autocad..tp buat yg basic2 je. Blehla nk blaja dgn AYu nnti yer.